Cuba Black Blueberry

Ansaitse 1 piste tästä ostoksesta. Lisätietoja
Vahvuus
Nikotiini
Toimitusaika 2-4 päivääNopea tuki+50.000 XNUMX asiakasta luottaa
€4,50
Varastossa. Tilaa ennen ____ ___ ___ ja lähetämme tilauksesi ______
loppunut varastosta.
Me hyväksymme
Mastercard Visa
Lisätietoja

Maku, mustikka
Muoto, ohut
Nikotiini, 43 mg.
Palat tölkissä, 20
Voimaa, vahvaa

Maista Lush Berry Essence: Cuba Black Blueberry Vahvat nikotiinipussit

Nauti rikkaasta ja aromaattisesta maailmasta Cuba Black Blueberry, nikotiinipussi, joka vangitsee kypsän ja mehukkaan mustikan olemuksen. Tämä sekoitus on suunniteltu niille, jotka nauttivat voimakkaasta ja hedelmäisestä makuelämyksestä, ja se tarjoaa huomattavan 43 mg nikotiinia pussia kohden, mikä takaa tehokkaan ja syvästi tyydyttävän tunteen. Jokainen ohut tölkki sisältää 20 pussia, jotka tarjoavat kätevän ja maukkaan tavan nauttia nikotiinistasi mustikan luonnollisella makeudella ja syvyydellä.

Koe mustikan syvä ja aito maku. Jokaisessa pussissa on juuri poimittujen mustikoiden makua, ja se antaa makean, hieman kirpeän maun, joka kapseloi tämän rakastetun hedelmän olemuksen. Reheviä ja samettisia mustikan tuoksuja täydentää täydellisesti vahva nikotiinipitoisuus, mikä luo hemmottelevan ja nautinnollisen kokemuksen, joka on sekä rikas että tyydyttävä.

Cuba Black Blueberry Vahva ei ole vain nikotiinipussi; se on marjaherkku. Ohut pussit on suunniteltu harkitsemaan ja mukautumaan, joten voit nauttia mustikka-autuuden hetkistä hienovaraisesti ja kätevästi. Etsitpä sitten maukasta pakopaikkaa tai vahvaa hedelmäistä herkkua, Cuba Black Blueberry on ihanteellinen valintasiice, tarjoaa vahvan hitin herkullisella ja aidolla mustikkamaulla.

Astu ylellisten marjamakujen maailmaan Cuba Black Blueberry Vahvat nikotiinipussit. Jokainen pussi on osoitus laadusta ja nautinnosta, mikä takaa erittäin miellyttävän kokemuksen

on yhtä rikas kuin se on tyydyttävää. Embrace hedelmäinen, embrace vahvoja, ja muuta jokainen hetki mustikka-vaikutteiseksi matkaksi Cuba Black Blueberry.


Cuba Black Blueberry
€4,50

Lunasta pisteitä ja turvallisia € tilauksessasi

Lunasta pisteitä seuraavan ostoksesi yhteydessä tai säästä niitä arvokkaampien palkintojen saamiseksi.

Kuinka se toimii

Liity

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään aloittaaksesi ansaitsemisen heti.

Ansaita

Kerää pisteitä automaattisesti jokaisesta ostoksestasi.

Lunastaa

Lunasta pisteesi alennuskoodeihin.