Grant Extreme Edition

Ansaitse 1 piste tästä ostoksesta. Lisätietoja
Vahvuus
Nikotiini
Toimitusaika 2-4 päivääNopea tuki+50.000 XNUMX asiakasta luottaa
€5,90
Varastossa. Tilaa ennen ____ ___ ___ ja lähetämme tilauksesi ______
loppunut varastosta.
Me hyväksymme
Mastercard Visa
Lisätietoja

Maku, minttu
Muoto, ohut
Nikotiini, 50 mg.
Palat tölkissä, 27
Voimaa, vahvaa

Koe Ultimate Mint Sensation kanssa Grant Extreme Edition

Lähde innostavalle tuoreuden ja intensiivisyyden matkalle uusimpien innovaatioiden avulla Grant, The Extreme Painos. Tämä rohkeille ja rohkeille suunniteltu tuote asettaa uuden mittapuun nikotiinipussimarkkinoilla vertaansa vailla olevan vahvuuden ja virkistävän mintun maun ansiosta.

Rohkea sekoitus makua ja voimaa Grant Extreme Edition ei ole vain yksi lisäys nikotiinipussikokoelmaasi; se on harppaus maun ja tehon tuntemattomille alueille. Se on suunniteltu niille, jotka vaativat vahvimpia kokemuksia, ja siinä on voimakas 50 mg nikotiinia, joka varmistaa tehokkaan vaikutuksen jokaisella annoksella. Mintun maku ei ole vain vihje tai kuiskaus; se on täyteläinen raikkaus, joka määrittelee uudelleen sen, mitä voit odottaa nikotiinipussilta.

Ohut, huomaamaton ja täynnä voimaa Sen ohuessa muodossa Grant Extreme Edition tarjoaa täydellisen tasapainon mukavuuden ja voimakkuuden välillä. Jokainen tölkki sisältää 27 osaa, jotka tarjoavat runsaasti tarpeitasi koko päivän. Tämä muotoilu varmistaa, että voit nauttia voimakkaasta tunteesta huomaamattomasti, missä olet tai mitä teet.

Tinkimätöntä laatua pelottomille Grant on synonyymi laadulle ja Extreme Edition ei ole poikkeus. Jokainen pussi on huolellisesti suunniteltu tarjoamaan johdonmukaisen ja tyydyttävän kokemuksen ensimmäisestä viimeiseen. Haluatpa sitten lisätä nikotiininautintoasi tai virkistävää minttua, tämä tuote on räätälöity niille, jotka kieltäytyvät tyytymisestä tavalliseen.

Uusi nikotiinipussikokemuksen horisontti Kanssa Grant Extreme Edition, lähde matkalle intensiivisyyden ja tuoreuden rajoihin. Se on enemmän kuin pelkkä nikotiinipussi; se on ilmaus rohkeudesta ja osoitus sen tavoittelusta extreme tyytyväisyys. Koe äärimmäinen mintun tunne, joka viipyy, jättäen sinut virkeäksi ja energiseksi kaikkeen, mitä sinulle tulee.

Sukella maailmaan Grant Extreme Edition ja löydä mitä maun ja vahvuuden rajojen työntäminen tarkoittaa. On aika nostaa nikotiinikokemuksesi tasolle, jota et koskaan uskonut mahdolliseksi.


Grant Extreme Edition
€5,90

Lunasta pisteitä ja turvallisia € tilauksessasi

Lunasta pisteitä seuraavan ostoksesi yhteydessä tai säästä niitä arvokkaampien palkintojen saamiseksi.

Kuinka se toimii

Liity

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään aloittaaksesi ansaitsemisen heti.

Ansaita

Kerää pisteitä automaattisesti jokaisesta ostoksestasi.

Lunastaa

Lunasta pisteesi alennuskoodeihin.