Kurwa Fresh Cola Vanilla Cherry

Ansaitse 1 piste tästä ostoksesta. Lisätietoja
Vahvuus
Nikotiini
Toimitusaika 2-4 päivääNopea tuki+50.000 XNUMX asiakasta luottaa
€3,95
Varastossa. Tilaa ennen ____ ___ ___ ja lähetämme tilauksesi ______
loppunut varastosta.
Me hyväksymme
Mastercard Visa
Lisätietoja

Maku, Cola, Vanilja ja Kirsikka
Muoto, ohut
Nikotiini, 25 mg.
Palat tölkissä, 17
Vahvuus, erittäin vahva

Hemmottele ainutlaatuista fuusiota: Kurwa Fresh Cola Vanilla Cherry Erittäin vahvat nikotiinipussit

Löydä kiehtova makuyhdistelmä Kurwa Fresh Cola Vanilla Cherry, nikotiinipussi, joka yhdistää taidokkaasti colan klassisen maun vaniljan pehmeyden ja kirsikan makean viehätyksen. Tämä erittäin vahva sekoitus, joka sisältää 25 mg nikotiinia pussia kohden, on suunniteltu niille, jotka kaipaavat täyteläistä ja monimutkaista makuelämystä. Jokainen ohut tölkki sisältää 17 pussia, jotka tarjoavat kätevän ja maukkaan matkan niille, jotka etsivät voimakasta ja monikerroksista makuprofiilia.

Koe Cola, Vanilla ja Cherry ihastuttava kolmikko. Jokainen pussi yhdistää colan tutun poreilevan ja virkistävän maun, jota rikastavat kermaiset ja pehmeät vaniljan tuoksut ja jota täydentää kirsikan makea ja mehukas maku. Tämä ainutlaatuinen yhdistelmä luo makuelämyksen, joka on sekä nostalginen että innovatiivinen, tarjoten makupullssia, jotka tanssivat makuusi ja tarjoavat voimakkaan nikotiinikokemuksen.

Kurwa Fresh Cola Vanilla Cherry ei ole vain nikotiinipussi; se on makujen sinfonia. Ohut pussit on suunniteltu harkitsemaan ja mukautumaan, joten voit nauttia hemmottelevan nautinnon hetkistä hienovaraisesti ja kätevästi. Etsitpä sitten makeutta, ripaus kermaisuutta tai nostalgista kolaa, Kurwa Fresh Cola Vanilla Cherry on ihanteellinen kumppanisi, joka tarjoaa erityisen vahvan hitin rikkaalla ja monipuolisella makusekoituksella.

Astu ihmeellisten makujen maailmaan Kurwa Fresh Cola Vanilla Cherry Erittäin vahvat nikotiinipussit. Jokainen pussi on sitoutunut laatuun ja innovaatioihin, mikä takaa erittäin nautinnollisen kokemuksen, joka on yhtä tyydyttävä kuin ainutlaatuinen. Embrace monipuolinen, embrace erittäin vahva, ja muuta jokainen hetki seikkailunhaluiseksi makumatkaksi Kurwa Fresh Cola Vanilla Cherry.
Kurwa Fresh Cola Vanilla Cherry
€3,95

Lunasta pisteitä ja turvallisia € tilauksessasi

Lunasta pisteitä seuraavan ostoksesi yhteydessä tai säästä niitä arvokkaampien palkintojen saamiseksi.

Kuinka se toimii

Liity

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään aloittaaksesi ansaitsemisen heti.

Ansaita

Kerää pisteitä automaattisesti jokaisesta ostoksestasi.

Lunastaa

Lunasta pisteesi alennuskoodeihin.