Velo Freeze Slim Max

Ansaitse 1 piste tästä ostoksesta. Lisätietoja
Vahvuus
Nikotiini
Toimitusaika 2-4 päivääNopea tuki+50.000 XNUMX asiakasta luottaa
€5,60 €6,10säästät 0,50 €
Varastossa. Tilaa ennen ____ ___ ___ ja lähetämme tilauksesi ______
loppunut varastosta.
Me hyväksymme
Mastercard Visa
Lisätietoja

Maku, mentoli
Muoto, ohut
Nikotiini, 17 mg
Palat tölkissä, 20
Vahvuus, erittäin vahva

 Velo Freeze Slim Max sisältää:

  

Koe chill of Velo Freeze Slim Max - Ultimate Menthol Nuuska

Jännittävä päivitys: Velo Freeze Slim Max kehittyy pian Velo Mighty Peppermint Max Slim, joka tarjoaa saman innostavan kokemuksen uudella nimellä. Pysy ajan tasalla ja valmistaudu ottamaan käyttöönace tämä virkistävä muutos. Tutustu lisää osoitteessa Velo Mighty Peppermint Max Slim.

Esittelyssä Velo Freeze Slim Max, nuuska, jossa mentolin raikkaus yhdistyy korkeaan lujuuteen kick. Tämä tuote on täydellinen niille, jotka etsivät virkistävää ja voimakasta nuuskaelämystä. Sen ohuen muotonsa ansiosta Velo Freeze Slim Max on huomaamaton ja kätevä käyttää, joten se on suosittu choice nuuskan käyttäjien keskuudessa.

Maista mentolin viileyttä Velo Freeze Slim Maxissa on rohkea mentolimaku, joka viilentää aistejasi ja virkistää aistejasi. Mentolin maku on puhdas ja raikas, tarjoten raikkaan ja viilentävän kokemuksen jokaisella hyppysellä.

Nauti maksimaalisesta voimasta Velo Freeze Slim Max Nikotiinivahvuus 17 mg, Velo Freeze Slim Max ei ole heikkohermoisille. Tämä erittäin vahva nuuska on suunniteltu kokeneille nuuskan käyttäjille, jotka etsivät voimakasta nikotiinihittiä. Jokaisessa tölkissä on 20 palaa, joten nuuskaa riittää koko päiväksi.

Ohut ja huomaamaton muoto Ohut muoto Velo Freeze Slim Max on sekä huomaamaton että kätevä käyttää. Voit käyttää tätä nuuskaa milloin tahansa ja missä tahansa ilman, että sinun tarvitsee huolehtia isosta pakkauksesta tai viipyvästä jälkimausta.

Lopuksi Velo Freeze Slim Max on täydellinen nuuska niille, jotka etsivät virkistävää ja voimakasta nuuskaelämystä. Sen rohkea mentolimaku, erittäin vahva nikotiinivahvuus ja ohut muoto Velo Freeze Slim Max on paras valintaice nuuskan käyttäjille, jotka etsivät siistiä ja virkistävää nuuskakokemusta.

Lunasta pisteitä ja turvallisia € tilauksessasi

Lunasta pisteitä seuraavan ostoksesi yhteydessä tai säästä niitä arvokkaampien palkintojen saamiseksi.

Kuinka se toimii

Liity

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään aloittaaksesi ansaitsemisen heti.

Ansaita

Kerää pisteitä automaattisesti jokaisesta ostoksestasi.

Lunastaa

Lunasta pisteesi alennuskoodeihin.