Puffi Sour Apple

Ansaitse 1 piste tästä ostoksesta. Lisätietoja
Toimitusaika 2-4 päivääNopea tuki+50.000 XNUMX asiakasta luottaa
€3,90 €7,00säästät 3,10 €
Varastossa. Tilaa ennen ____ ___ ___ ja lähetämme tilauksesi ______
loppunut varastosta.
Me hyväksymme
Mastercard Visa
Lisätietoja

Maku, hapan omena
Muoto, 
Nikotiini, 20 mg/ml
Palat purkissa, 
Vahvuus, 

Nosta vapingiasi Puffi Sour Apple: Terävä seikkailu

Esittelyssä Puffi Sour Apple Vape, jossa vihreiden omenoiden kirpeys kohtaa vaping te:n innovaationchntieteen. Jokainen kehittäjäice, jossa on huipputekninen verkkokierukka, varmistaa tasaisen ja tasaisen rakkaan hapan omenamaun toimituksen jokaisella 660 hengityksellä. Nikotiinivahvuus on 20 mg/ml, ja tämä vape on suunniteltu tyydyttämään sekä makuhimoasi että nikotiinitarpeesi tasapainoisella ja nautinnollisella tavalla.

Pirteä makuelämys Puffi's Sour Apple vape vangitsee olemuksen bitrapeaksi, hapan vihreäksi omenaksi. Virkistävä terävyys ja kirkas makuprofiili toistetaan hämmästyttävällä tarkkuudella, mikä tarjoaa höyrytyskokemuksen, joka on sekä virkistävä että tyydyttävä. Se on täydellinen valintaice höyryille, jotka etsivät makua, joka on rohkea ja pirteä, mutta silti uskomattoman raikas.

Innovatiivinen verkkokela ylivertaiseen makuun Ytimessä Puffi's Sour Apple Vape on innovatiivinen mesh coil techntieteen. Tämä edistyksellinen järjestelmä varmistaa tasaisen lämmön jakautumisen ja maksimoi happaman omenan maun intensiteetin jokaisella hengityksellä. Tuloksena on johdonmukainen, maukas kokemus ensimmäisestä vedosta viimeiseen, tehostetulla höyryntuotuksella todella tyydyttävän höyryn aikaansaamiseksi.

Tasapainotettu päivittäiseen nautintoon Jokaisessa laitteessa on 660 suihkettaice ja nikotiinipitoisuus 20 mg/ml Puffi Sour Apple Vape löytää ihanteellisen tasapainon maun ja nikotiinipitoisuuden välillä. Se on suunniteltu niille, jotka haluavat keskivahvan nikotiinikokemuksen uhraamatta happaman omenan eloisaa, aitoa makua. Tämä vape on erinomainen kumppani päivittäiseen käyttöön, tarjoten tasaisen ja ilahduttavan kokemuksen.

Kompakti, kätevä ja valmis nauttimaan Puffi vapeja juhlitaan tyylikkään muotoilunsa ja käyttäjäystävällisyyden vuoksi, eikä Sour Apple -maku ole poikkeus. Sen kompakti koko tekee siitä vaivattomasti kannettavan, mikä varmistaa, että voit nauttia happaman omenan kirpeästä mausta missä tahansa. Oletpa sitten ulkona tai vain nautit hetkestä kotona, tämä vape on valmis tarjoamaan makua ja nikotiinityytyväisyyttä.

Löydä sen raikas, kirpeä nautinto Puffi Sour Apple Vape ja määrittele uudelleen höyrytyskokemuksesi. Tämä ainutlaatuinen sekoitus hapan omenan makua huippuluokan vaping te:llächnology tarjoaa virkistävän pakopaikan kiihkeän tyytyväisyyden maailmaan. Uppoudu happaman omenan virkistävään makuun ja anna Puffi muuta höyrymatkaasi jokaisella hengityksellä.

Puffi Sour Apple
€3,90€7,00

Lunasta pisteitä ja turvallisia € tilauksessasi

Lunasta pisteitä seuraavan ostoksesi yhteydessä tai säästä niitä arvokkaampien palkintojen saamiseksi.

Kuinka se toimii

Liity

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään aloittaaksesi ansaitsemisen heti.

Ansaita

Kerää pisteitä automaattisesti jokaisesta ostoksestasi.

Lunastaa

Lunasta pisteesi alennuskoodeihin.