Puffi Strawberry Watermelon

Ansaitse 1 piste tästä ostoksesta. Lisätietoja
Toimitusaika 2-4 päivääNopea tuki+50.000 XNUMX asiakasta luottaa
€3,90 €7,00säästät 3,10 €
Varastossa. Tilaa ennen ____ ___ ___ ja lähetämme tilauksesi ______
loppunut varastosta.
Me hyväksymme
Mastercard Visa
Lisätietoja

Maku, mansikka & vesimeloni
Muoto, 
Nikotiini, 20 mg/ml
Palat purkissa, 
Vahvuus, 

Koe Ultimate Flavor Fusion kanssa Puffi Mansikka & Vesimeloni Vape

Löydä sensaatiomainen sekoitus makeita mansikoita ja mehukasta vesimelonia uusimmasta tarjouksesta Puffi. Jokainen vape on suunniteltu tarjoamaan vertaansa vailla oleva höyrytyskokemus, ja siinä on ensiluokkainen mesh-kela, joka varmistaa, että jokainen imu on pehmeämpi, täyteläisempi ja täynnä makua. Vaikuttavalla 660 puhalluksella kehittäjää kohtiice ja tyydyttävä nikotiinivahvuus 20 mg/ml, Puffi asettaa standardin laadulle ja maulle vaping-maailmassa.

Mansikan ja vesimelonin sinfonia Puffi's Strawberry & Watermelon vape yhdistää kahden rakastetun maun täydellisen harmonian. Kypsän mansikan makeat, kirpeät tuoksut täydentävät täydellisesti vesimelonin virkistävää makua luoden vape-elämyksen, joka on sekä virkistävä että hemmotteleva. Jokainen sisäänhengitys lupaa hedelmäisen hyvyyden purskeen, joten se on pakko kokeilla harrastajille, jotka etsivät virkistävää käännettä höyrytysrutiineihinsa.

Innovatiivinen Mesh Coil Techntieteen Jokaisen ytimessä Puffi vape on huippuluokan verkkokela, joka on suunniteltu parantamaan höyrytyskokemusta tarjoamalla tasaisen maun ja höyryn tuotannon. Tämä innovatiivinen technology varmistaa, että jokainen 660 hengityksestä on yhtä tyydyttävä kuin viimeinenkin tasaisella vedolla, joka korostaa mansikan ja vesimelonin monimutkaisia ​​makuprofiileja. Olitpa kokenut vapper tai uusi, mesh coil technology takaa ensiluokkaisen kokemuksen.

Suunniteltu tyytyväisyyteen Kun nikotiinipitoisuus on 20 mg/ml, Puffi's Strawberry & Watermelon vape tarjoaa tasapainoisen voiman, joka sopii sekä rennon vappereille että niille, jotka etsivät vahvempaa nikotiinihittiä. Tyylikäs muotoilu ja kompakti koko tekevät siitä ihanteellisen valinnanice höyryämiseen tien päällä, mikä tarjoaa käyttömukavuutta suorituskyvystä tai mausta tinkimättä.

Vapingin uusi standardi PuffiSitoutuminen laatuun ja innovatiivisuuteen näkyy heidän Strawberry & Watermelon -pavuissaan. Yhdistämällä herkullisia makuja edistyneeseen vaping te:henchnHe ovat luoneet tuotteen, joka erottuu joukosta ruuhkaisilla markkinoilla. Rentoudutpa sitten kotona tai liikkeellä, tämä vape tarjoaa ihastuttavan pakopaikan hedelmäisten makujen ja pehmeän höyryn maailmaan.

Paranna höyrytyskokemustasi Puffi's Mansikka & Vesimeloni vape. Se ei ole vain kehittäjäice; se on portti intensiivisten makujen maailmaan, edistynyt technja vertaansa vailla oleva tyytyväisyys. Sukella mansikan ja vesimelonin virkistävään sekoitukseen ja selvitä miksi Puffi on tulossa suosituin choice tarkkaavaisille höyryille kaikkialla.

Puffi Strawberry Watermelon
€3,90€7,00

Lunasta pisteitä ja turvallisia € tilauksessasi

Lunasta pisteitä seuraavan ostoksesi yhteydessä tai säästä niitä arvokkaampien palkintojen saamiseksi.

Kuinka se toimii

Liity

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään aloittaaksesi ansaitsemisen heti.

Ansaita

Kerää pisteitä automaattisesti jokaisesta ostoksestasi.

Lunastaa

Lunasta pisteesi alennuskoodeihin.