Puffi Mixpack

Ansaitse 1 piste tästä ostoksesta. Lisätietoja
Toimitusaika 2-4 päivääNopea tuki+50.000 XNUMX asiakasta luottaa
€13,90 €15,60säästät 1,70 €
Varastossa. Tilaa ennen ____ ___ ___ ja lähetämme tilauksesi ______
loppunut varastosta.
Me hyväksymme
Mastercard Visa
Lisätietoja

Maku,
Muoto, 
Nikotiini,
Palat purkissa, 
Vahvuus, 

Säästä 10 % Puffi Vapes-sekoituspakkaus, jossa on 4 yksinoikeudella valmistettua vape-makuamme. Tämä kokoelma on osoitus sitoutumisestamme laatu- ja makuinnovaatioihin, tarjoten laadukkaan höyrytyskokemuksen, joka erottuu markkinoilla. Huolellisella makuyhdistelmällä, joka on suunniteltu vastaamaan kaikkiin mieltymyksiin, nämä höyryt tarjoavat pehmeitä, tyydyttäviä pilviä ja täyteläisiä makuprofiileja, jotka tekevät jokaisesta pullosta ikimuistoisen kokemuksen.

Tämä mixpack sisältää:

  • Tutkia Puffi Sour Apple: Nauti happaman omenan kirpeästä käänteestä, vangitsemalla vihreiden omenoiden raikkautta ja virkistävän vape-tuntuman.

  • Tutkia Puffi Strawberry Watermelon: Nauti mansikan ja vesimelonin mehukkaasta yhdistelmästä, joka yhdistää rakastetut kesämaut makeaksi höyrystyskokemukseksi.

  • Tutkia Puffi Watermelon Ice: Päivitä vesimelonilla ice, jossa kypsän vesimelonin makeus yhdistyy viileään mentoliviimeistelyyn täydelliseen viilentävään pakoon.

  • Tutkia Puffi Mixed Berry: Nauti monimutkaisesta marjasekoituksesta, joka sisältää vadelmia, mustikoita ja karhunvatukoita, jotta saat täyteläisen ja tyydyttävän marjahöyrymatkan.

Hyödynnä tämä erikoistarjous ja koe sen ainutlaatuiset ja nautittavat maut Puffi Vapes-mallisto, suunniteltu niille, jotka arvostavat vapauksen hienompia asioita.

Puffi Mixpack
€13,90€15,60

Lunasta pisteitä ja turvallisia € tilauksessasi

Lunasta pisteitä seuraavan ostoksesi yhteydessä tai säästä niitä arvokkaampien palkintojen saamiseksi.

Kuinka se toimii

Liity

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään aloittaaksesi ansaitsemisen heti.

Ansaita

Kerää pisteitä automaattisesti jokaisesta ostoksestasi.

Lunastaa

Lunasta pisteesi alennuskoodeihin.