Puffi Mixed Berry

Ansaitse 1 piste tästä ostoksesta. Lisätietoja
Toimitusaika 2-4 päivääNopea tuki+50.000 XNUMX asiakasta luottaa
€3,90 €7,00säästät 3,10 €
Varastossa. Tilaa ennen ____ ___ ___ ja lähetämme tilauksesi ______
loppunut varastosta.
Me hyväksymme
Mastercard Visa
Lisätietoja

Maku, marjat
Muoto, 
Nikotiini, 20 mg/ml
Palat purkissa, 
Vahvuus, 

Nauti Berry Blissistä: Puffi Marjat Vape-kokemus

Lähde maukkaalle tutkimusmatkalle kanssa Puffi Berries Vape, täydellinen sekoitus marjasekoituksia, jotka herätetään henkiin edistyneellä vaping te:llächntieteen. Verkkokela tarjoaa erinomaisen maun ja koostumuksen, ja tämä vape tarjoaa pehmeän ja täyteläisen marjamaun vaikuttavassa 660 hengityksessä. Sen nikotiinivahvuus on 20 mg/ml, ja se tarjoaa tyydyttävän kokemuksen, joka on sekä virkistävä että innostava, ja se on suunniteltu harrastajille, jotka haluavat täydellisen tasapainon hedelmäisyyden ja nikotiinityytyväisyyden välillä.

Marjan makujen sinfonia Puffi's Berries vape on oodi marjojen reheville, monipuolisille mauille, yhdistäen suosikkihedelmiesi makeuden ja kirpeyden yhdeksi harmoniseksi maukseksi. Jokainen puff envelops aistejasi ihastuttavassa sekoituksessa mansikoita, vadelmia, mustikoita ja paljon muuta luoden monimutkaisen ja tyydyttävän marjaseoksen. Se on ihanteellinen valintaice vappereille, jotka arvostavat hedelmämakujen vivahteikas kerroksia tarjoten virkistävän tauon tavallisesta.

Advanced Mesh Coil parantaa makua Sen ytimessä Puffi Berries Vape on sen huippuluokan mesh coil techntieteen. Tämä innovatiivinen ominaisuus varmistaa tasaisen lämpenemisen ja maksimoi maun erittymisen, jolloin eloisa marjasekoitus loistaa läpi jokaisella hengityksellä. Olitpa ensikertalainen höyrystäjä tai kokenut harrastaja, mesh coil tarjoaa johdonmukaisen, nautinnollisen kokemuksen, joka korostaa marjan makujen laatua ja syvyyttä.

Täydellisesti tasapainotettu jokapäiväiseen käyttöön 660 hengityksellä ja nikotiinipitoisuudella 20mg/ml, Puffi Berries Vape löytää ihanteellisen tasapainon päivittäiseen höyrytykseen. Sen keskimääräinen nikotiinivahvuus sopii sekä arkihöyryjen käyttäjille, että niille, jotka etsivät isompaa nikotiinihittiä, kun taas runsas marjainen maku pitää kokemuksen mielenkiintoisena ja nautittavana alusta loppuun. Tämä vape on sinun suosikkisi tasaiselle ja ihastuttavalle marjojen täyttämälle matkalle.

Kompakti, tyylikäs ja marjapakattu Puffi vapes tunnetaan tyylikkäästä, kannettavasta suunnittelustaan, ja marjojen maku jatkaa tätä perinnettä. Helppo kuljettaa ja käyttää, se tarjoaa huomaamattoman tavan nauttia sekoitettujen marjojen mausta tien päällä. Olitpa töissä, kotona tai missä tahansa siltä väliltä, ​​tämä vape on kätevä kumppani, joka on valmis tarjoamaan marjanmaun ja nikotiinityytyväisyyden aina kun sitä tarvitset.

Sukella ihastuttavaan maailmaan Puffi Marjat Vape ja anna hienon marjan makujen sekoituksen muuttaa höyrytyskokemuksesi. Sen hienostuneella mesh coil technfysiologia ja tasapainoinen nikotiinin vahvuus, se lupaa ylivertaisen makuseikkailun, joka on rikas, tyydyttävä ja täynnä marjojen olemusta.

Puffi Mixed Berry
€3,90€7,00

Lunasta pisteitä ja turvallisia € tilauksessasi

Lunasta pisteitä seuraavan ostoksesi yhteydessä tai säästä niitä arvokkaampien palkintojen saamiseksi.

Kuinka se toimii

Liity

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään aloittaaksesi ansaitsemisen heti.

Ansaita

Kerää pisteitä automaattisesti jokaisesta ostoksestasi.

Lunastaa

Lunasta pisteesi alennuskoodeihin.