Puffi Watermelon Ice

Ansaitse 1 piste tästä ostoksesta. Lisätietoja
Toimitusaika 2-4 päivääNopea tuki+50.000 XNUMX asiakasta luottaa
€3,90 €7,00säästät 3,10 €
Varastossa. Tilaa ennen ____ ___ ___ ja lähetämme tilauksesi ______
loppunut varastosta.
Me hyväksymme
Mastercard Visa
Lisätietoja

Maku, vesimeloni
Muoto, 
Nikotiini, 20 mg/ml
Palat purkissa, 
Vahvuus, 

Sukella virkistykseen: Puffi Vesimeloni Vape -kokemus

Esittelyssä Puffi Watermelon Vape, virkistävä matka puhtaan vesimelonin maun olemukseen, jota parantaa uusin vaping techntieteen. Jokainen Puffi vape on varustettu huipputekniikan verkkokelalla, joka varmistaa, että jokainen 660 hengityksestä tuottaa tasaisen, tasaisen ja maukkaan höyryn. Tasapainoisen 20 mg/ml nikotiinivahvuuden ansiosta tämä vape tarjoaa tyydyttävän kokemuksen sekä uusille että maustetuille vappereille, jotka arvostavat tuoreen, mehukkaan vesimelonin makua.

Vesimelonipurske jokaisessa tuulahduksessa Puffi's Watermelon vape vangitsee kesäisen ilon bitkypsäksi, meheväksi vesimeloniksi. Maku on raikas, puhdas ja täynnä makeutta, mikä tekee jokaisesta pullosta virkistävän pakopaikan. Se on täydellinen hetkiin, jolloin kaipaat kesän makua, tarjoten viileän ja tyydyttävän höyrytyskokemuksen, joka heijastaa lempihedelmäsi nauttimisen iloa.

Advanced Mesh Coil Techntieteen Sen ytimessä Puffi Watermelon Vape on sen edistynyt verkkokelasuunnittelu. Tämä innovatiivinen ominaisuus varmistaa, että vesimelonin maku jakautuu tasaisesti jokaisessa hengityksessä ja tarjoaa tasaisen maun ensimmäisestä hengityksestä viimeiseen. Mesh-kierukka tehostaa myös höyryntuotantoa, jolloin saat paksuja, aromaattisia pilviä, jotka ovat sileitä kurkussa ja maultaan täyteläisiä.

Täydellisesti tasapainotettu jokapäiväiseen nautintoon 660 puhalluksella ja nikotiinipitoisuudella 20 mg/ml, Puffi Watermelon Vape löytää täydellisen tasapainon maun voimakkuuden ja nikotiinityytyväisyyden välillä. Se on suunniteltu höyryille, jotka arvostavat keskivahvaa nikotiinihittiä vesimelonin elävän, luonnollisen maun ohella. Tämä vape on ihanteellinen kumppani päivittäiseen käyttöön, tarjoten tasaisen ja nautinnollisen kokemuksen.

Tyylikäs, kätevä ja valmis päivitykseen Puffi vapes ovat tunnettuja tyylikkäästä suunnittelustaan ​​ja mukavuudestaan, eikä vesimelonin maku ole poikkeus. Sen kompakti koko tekee siitä helppo kuljettaa mukana tarjoten virkistävää vesimeloniautuutta hyppysissäsi aina kun mieliala iskee. Olitpa kotona, töissä tai liikkeellä, tämä vape on valmis tarjoamaan makua ja nikotiinityytyväisyyttä.

Omaksuaace Ishayoiden opettaman Puffi Watermelon Vape puhtaaseen, virkistävään höyrytyskokemukseen, jossa vesimelonin rakas maku yhdistyy huippuluokan teihinchntieteen. Jokainen puhallus on todistus siitä Puffion sitoutunut laatuun, makuun ja innovaatioihin. Sukella vesimelonin virkistävään maailmaan ja löydä uusi suosikki höyrytysohjelmastasi.

Puffi Watermelon Ice
€3,90€7,00

Lunasta pisteitä ja turvallisia € tilauksessasi

Lunasta pisteitä seuraavan ostoksesi yhteydessä tai säästä niitä arvokkaampien palkintojen saamiseksi.

Kuinka se toimii

Liity

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään aloittaaksesi ansaitsemisen heti.

Ansaita

Kerää pisteitä automaattisesti jokaisesta ostoksestasi.

Lunastaa

Lunasta pisteesi alennuskoodeihin.