Kurwa Collection Black Currant

Ansaitse 1 piste tästä ostoksesta. Lisätietoja
Toimitusaika 2-4 päivääNopea tuki+50.000 XNUMX asiakasta luottaa
€8,74
Varastossa. Tilaa ennen ____ ___ ___ ja lähetämme tilauksesi ______
loppunut varastosta.
Me hyväksymme
Mastercard Visa
Lisätietoja

Maku, mustaherukka
Muoto, 
Nikotiini, 20 mg/ml
Palat purkissa, 
Vahvuus, 

Berry Elegance uudelleenmääritelty: Kurwa Kokoelma Mustaherukka

Tutustu syvään ja rikkaaseen maailmaan Kurwa Collection Black Currant, e-savuke, joka kapseloi mustaherukoiden rehevän ja eloisan maun. Tämä kehittäjä on suunniteltu niille, jotka nauttivat hienostuneesta ja hedelmäisestä höyrytyskokemuksestaice tarjoaa tasapainoisen nikotiinivahvuuden 20 mg/ml, mikä tarjoaa rikastuttavan ja maukkaan matkan. Jokainen e-savuke on suunniteltu

antaa noin 600 pullaa tarjoten pitkäkestoisen ja ilahduttavan tavan nauttia mustaherukan selkeästä ja voimakkaasta mausta.

Koe mustaherukan ylellinen ja täyteläinen maku. Kurwa Mustaherukka herättää henkiin tämän täyteläisen marjan intensiiviset ja hieman kirpeät nuotit tarjoten maun, joka on sekä monimutkainen että syvästi tyydyttävä. Täyteläinen mustaherukan maku on täydellinen höyryille, jotka etsivät hienostunutta ja hemmottelevaa makuelämystä, jota vahvistaa tasapainoinen nikotiinihitti, joka täydentää marjan luonnollista syvyyttä.

Kurwa Collection Black Currant ei ole vain e-savuke; se on matka berry riin sydämeenchness. Jokainen

device on suunniteltu mukavuutta ja helppokäyttöisyyttä silmällä pitäen, joten voit nauttia höyrystyshetkistäsi eleganssilla ja yksinkertaisella tavalla. Etsitpä sitten marjan makua tai ylellistä höyryä, Black Currant on ihanteellinen kumppanisi, joka tarjoaa tasaisen ja laadukkaan kokemuksen jokaisella hengityksellä.

Astu täyteläisten marjaisten makujen maailmaan kanssa Kurwa Kokoelma Black Currant E-savuke. Tämä kehittäjäice on sitoutuminen laatuun ja nautintoon, mikä takaa erittäin miellyttävän kokemuksen, joka on yhtä tyydyttävä kuin maukas. Embrace syvyys, embrace hienostuneisuutta ja muuta jokainen höyrystyskerta upeaksi mustaherukkaseikkailuksi Kurwa Mustaherukka.

Varmistaaksesi, että vape toimii tarkoitetulla tavalla, muista irrottaa pieni muovikappale kehittimestäicepohjassa ennen käyttöä. Tämä yksinkertainen mutta tärkeä vaihe varmistaa optimaalisen ilmavirran, mikä on ratkaisevan tärkeää täyden maun aktivoimiseksi. Tämän pitäisi antaa sinulle optimaalinen höyrytyskokemus.

Lunasta pisteitä ja turvallisia € tilauksessasi

Lunasta pisteitä seuraavan ostoksesi yhteydessä tai säästä niitä arvokkaampien palkintojen saamiseksi.

Kuinka se toimii

Liity

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään aloittaaksesi ansaitsemisen heti.

Ansaita

Kerää pisteitä automaattisesti jokaisesta ostoksestasi.

Lunastaa

Lunasta pisteesi alennuskoodeihin.