Kurwa Collection Apple Pear Strawberry

Ansaitse 1 piste tästä ostoksesta. Lisätietoja
Toimitusaika 2-4 päivääNopea tuki+50.000 XNUMX asiakasta luottaa
€8,74
Varastossa. Tilaa ennen ____ ___ ___ ja lähetämme tilauksesi ______
loppunut varastosta.
Me hyväksymme
Mastercard Visa
Lisätietoja

Maku, omena, päärynä & mansikka
Muoto, 
Nikotiini, 20 mg/ml
Palat purkissa, 
Vahvuus, 

Triple Fruit Sensation: Kurwa Kokoelma Apple Pear Strawberry

Lähde ihastuttavalle makumatkalle kanssa Kurwa Collection Apple Pear Strawberry, e-savuke, joka sulattaa kauniisti raikkaiden omenoiden, mehukkaiden päärynöiden ja makeiden mansikoiden maut. Tämä kehittäjä on ihanteellinen höyryille, jotka kaipaavat täyteläistä ja monikerroksista hedelmäkokemustaice tarjoaa 20 mg/ml nikotiinivahvuuden, mikä takaa tyydyttävän ja monimutkaisen höyryseikkailun. Jokainen e-savuke on asiantuntevasti suunniteltu antamaan noin 600 hengitystä, mikä tarjoaa pitkäkestoisen ja nautinnollisen tavan nauttia harmonisesta omena-, päärynä- ja mansikan makujen sekoituksesta.

Koe omenan, päärynän ja mansikan tuore ja mehukas makutrio. Kurwa Apple Pear Strawberry yhdistää omenoiden virkistävän makeuden, päärynöiden hienovaraisen pehmeyden ja mansikoiden ihastuttavan maun luoden makuprofiilin, joka on sekä monipuolinen että harmoninen. Tämä hieno sekoitus sopii täydellisesti höyryille, jotka etsivät hienostunutta ja kerrostettua hedelmäistä makua, jota vahvistaa vankka nikotiinihitti, joka vahvistaa kokonaiskokemusta.

Kurwa Collection Apple Pear Strawberry ei ole vain e-savuke; se on hedelmämakujen juhla. Jokainen kehittäjäice on suunniteltu mukavuutta ja helppokäyttöisyyttä silmällä pitäen, joten voit nauttia höyrystyshetkistäsi yksinkertaisesti ja iloisesti. Kaipaatpa sitten maukasta taukoa tai runsasta hedelmäistä herkkua, Apple Pear Strawberry on ihanteellinen höyrytyskumppanisi, joka tarjoaa tasaisen ja laadukkaan kokemuksen jokaisella käyttökerralla.

Sukella herkullisten hedelmäyhdistelmien maailmaan Kurwa Kokoelma Apple Pear Strawberry E-savuke. Tämä kehittäjäice on sitoutuminen laatuun ja nautintoon, mikä takaa erittäin miellyttävän kokemuksen, joka on yhtä rikas maku kuin se on tyydyttävä. Embrace hedelmäinen, embrace monipuolista ja muuta jokainen höyrystyskerta matkaksi omena-, päärynä- ja mansikkaherkkujen hedelmätarhan läpi. Kurwa Omenapäärynä mansikka.

Varmistaaksesi, että vape toimii tarkoitetulla tavalla, muista irrottaa pieni muovikappale kehittimestäicepohjassa ennen käyttöä. Tämä yksinkertainen mutta tärkeä vaihe varmistaa optimaalisen ilmavirran, mikä on ratkaisevan tärkeää täyden maun aktivoimiseksi. Tämän pitäisi antaa sinulle optimaalinen höyrytyskokemus.

Lunasta pisteitä ja turvallisia € tilauksessasi

Lunasta pisteitä seuraavan ostoksesi yhteydessä tai säästä niitä arvokkaampien palkintojen saamiseksi.

Kuinka se toimii

Liity

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään aloittaaksesi ansaitsemisen heti.

Ansaita

Kerää pisteitä automaattisesti jokaisesta ostoksestasi.

Lunastaa

Lunasta pisteesi alennuskoodeihin.