Palautuskäytännöt

Asiakasvastuu Eiice

Huomaa, että kun ostat tuotteita verkkosivustoltamme, olet yksin vastuussa siitä, että tuotteet ovat sallittuja maassasi. Tarjoamme toimituspalvelunices, mutta on täysin sinun vastuullasi tarkistaa ja noudattaa maahantuotuja tavaroita koskevia paikallisia lakeja ja määräyksiä. Emme ota vastuuta sakoista, rangaistuksista tai takavarikoista, joita voi aiheutua, jos ostamasi tuotteet ovat rajoitettuja tai kiellettyjäbited kohdemaassasi.


Valitusoikeus/takuu

Euroopan tavarakauppalain mukainen kahden vuoden reklamaatiooikeus. Reklamaatiooikeutemme koskee materiaali- ja/tai valmistusvirheitä. Voit korjata tuotteen, vaihtaa, palauttaa rahat tai alentaa price, riippuen tilanteesta. Reklamaatio ei koske tuotteen/palvelun virheellisestä käsittelystä aiheutuneita virheitä tai vahinkojaice. Sinun tulee reklamoida "kohtuullisen ajan" (2 kuukauden) kuluessa vian/virheen havaitsemisesta. 

Palautuksen, reklamaatioiden ja peruuttamisoikeuden käytön yhteydessä tuote tulee lähettää osoitteeseen:
Pussit Tanska
Thorsvej 106
7200 Grindsted, Tanska


Palautusoikeus

Verkkokaupastamme ostetuilla tuotteilla on 14 päivän täysi palautusoikeus.
Aika lasketaan kyseisestä päivästä;
- Mistä saat tilauksen.

Palautuskulut on sinun maksettava.
Peruutuksesta tulee ilmoittaa meille viimeistään 14 päivän kuluessa ostosta ja peruutuksesta tulee palauttaa lähetys viimeistään 14 päivän kuluessa. Eiice on annettava per. postia asiakaspalveluunice@europesnus.com. Ei sisälläice, sinun on ilmoitettava selvästi, että haluat käyttää peruuttamisoikeuttasi. Lähetä tuotteet tämän jälkeen osoitteeseen:
Pussit Tanska
Thorsvej 106
7200 Grindsted, Tanska.