77 Ice Minttu

77 Ice Mint


€5,20

Varastossa - tilaa ennen klo 14.00 saman päivän toimitukseen (ma-pe).
  • Visa
  • Mastercard

Maku  Minttu
muodostuu Slim
Nikotiini 20 mg
Palat purkissa 20
Vahvuus Vahva

 

77 Ice Minttu: Viileä raikkaus

Esittelyssä 77 Ice Minttu, vankka ja virkistävä nikotiinipussi, joka tarjoaa vahvan ja virkistävän mintun maun. Jokaisessa ohuessa pussissa on 20 mg nikotiinia, mikä tarjoaa tehokkaan potkun, joka on ihanteellinen niille, jotka haluavat intensiivisemmän nikotiinikokemuksen. Tämän tuotteen 20 pussia per tölkki on täydellinen käyttäjille, jotka etsivät voimakasta viileää minttua piristämään päivää.

Intensiivinen mintun maku virkistävälle kokemukselle 77 Ice Minttu kapseloi mintun raikkaan, puhtaan olemuksen tarjoten viilentävän tunteen, joka virkistää hengitystäsi ja herättää aistisi. Mintun maku on terävä ja voimakas, ihanteellinen niille, jotka rakastavat vahvan mintun virkistävää makua, joka jättää pysyvän vaikutuksen. Tämä makuprofiili on suunniteltu tarjoamaan virkistävä paeta arjesta, tarjoten nopean, puhtaan tuoreudenpurskeen aina kun sitä tarvitset.

Vahva nikotiinipitoisuus tyydyttävään vaikutukseen Vahva nikotiinipitoisuus 20 mg pussia kohden, 77 Ice Minttu on räätälöity kokeneille käyttäjille, jotka tarvitsevat huomattavan nikotiiniannoksen. Tämä korkea nikotiinitaso varmistaa tyydyttävän ja pitkäkestoisen nikotiinin vapautumisen, joka täydentää intensiivistä mintun makua tehden jokaisesta pussista tehokkaan energian ja keskittymisen lähteen.

Tyylikäs, huomaamaton ja suunniteltu mukavuuteen 77:n ohut muoto Ice Minttupussit varmistavat, että ne sopivat tiukasti ja huomaamattomasti huulen alle tarjoten maksimaalista mukavuutta lujuudesta tinkimättä. Tämä muotoilu mahdollistaa huomaamattoman käytön missä tahansa ympäristössä, olitpa töissä, kotona tai tien päällä, jolloin voit nauttia tehokkaasta mintun kokemuksesta ilman hankaluuksia.

Tehokas työkalu virkistäytymiseen ja energiaan 77 Ice Minttu ylittää tyypilliset nikotiinituotteet tarjoamalla vahvan mintun maun ja korkean nikotiinipitoisuuden. Haluatpa sitten piristää aamuasi, latautua tauon aikana tai vain nauttia hetkestä intensiivistä raikkautta, 77 Ice Minttu tarjoaa tehokkaan, maukkaan ja tyydyttävän vaihtoehdon.

Sukella 77:n innostavaan maailmaan Ice Minttu ja anna sen voimakkaan mintun maun ja vahvan nikotiinin voimakkuuden muuttaa nikotiinikokemuksesi rohkeaksi, virkistäväksi seikkailuksi. Se on erinomainen valintaice kaikille, jotka etsivät mintunmaista, energistä vauhtia tyylikkäässä, käyttäjäystävällisessä paketissa.