Ace X Cool Mint - Europesnus.com

Ace X Cool Mint


€5,90

Varastossa - tilaa ennen klo 14.00 saman päivän toimitukseen (ma-pe).
  • Visa
  • Mastercard

 

Maku Minttu
muodostuu Slim
Nikotiini 16 mg
Palat purkissa 20
Vahvuus Vahva

Ace X Cool Mint: Henkeäsalpaava tunne

Ace X Cool Mint Nikotiinipussit on suunniteltu niille, jotka etsivät intensiivistä, virkistävää kokemusta. PRiced 5.90 €, nämä vahvat pussit sisältävät 16mg nikotiinia kukin, mikä tarjoaa vahvan potkun jokaisella palalla. Tina, joka on varustettu 20 ohuella pussilla, yhdistää mukavuuden ja voimakkaan mintunvärisen puhalluksen.

Maku ja vahvuus: äärimmäinen minttukokemus

Maku Ace X Cool Mint on enemmän kuin vain minttu; se on syvä sukellus viilentävään tunteeseen, joka virkistää aistejasi. Vahva nikotiinipitoisuus 20 mg per pussi, nämä palat on suunniteltu niille, jotka haluavat voimakkaan ja kestävän kokemuksen.

Suunnittelu ja käytännöllisyys: Tyylikäs ja tehokast

Ace X Cool Mint pusseissa on tyylikäs, huomaamaton muotoilu, joka heijastaa niiden lupaamaa intensiivistä kokemusta. Ohut muoto takaa mukavuuden ja hienovaraisuuden, joten voimakkaasta mintun mausta on helppo nauttia milloin ja missä tahansa.

- Ace Vakio: Synonyymi laadulle

Nuuskaministeriön tuottama, Ace X Cool Mint kantaa laadun ja innovaation perintöä Ace brändi tunnetaan. Jokainen pussi on huolellisesti suunniteltu tarjoamaan johdonmukaisen ja tehokkaan kokemuksen, mikä kuvastaa brändin sitoutumista huippuosaamiseen.

Nauti voimakkaasta viilentävästä tunteesta Ace X Cool Mint ja anna sen voimakkaan mintun maun ja vahvan nikotiinivoimakkuuden muuttaa päivittäisestä rutiinistasi innostava matka.