Kaverit Extreme Mango

Nois Extreme Mango


€5,60

Varastossa - tilaa ennen klo 14.00 saman päivän toimitukseen (ma-pe).
  • Visa
  • Mastercard

Maku  Mango
muodostuu Slim
Nikotiini 50 mg
Palat purkissa 20
Vahvuus Vahva

Lähde trooppiseen pakomatkaan: Nois Extreme Mango vahvat nikotiinipussit

Uppoudu Noisin rehevään ja eloisaan maailmaan Extreme Mango, nikotiinipussi, joka tuo kypsän mangon eksoottisen ja mehukkaan maun päivääsi. Tämä sekoitus on suunniteltu niille, jotka haluavat voimakkaan ja hedelmäisen makuelämyksen, ja se tarjoaa merkittävän 50 mg nikotiinia pussia kohden, mikä varmistaa tehokkaan ja innostavan tunteen. Jokainen ohut tölkki sisältää 20 pussia, jotka tarjoavat kätevän ja ilahduttavan intensiivisen tavan tyydyttää nikotiininhimoasi trooppisella kierteellä.

Koe Mangon rikas ja aito maku. Jokainen pussi vangitsee tämän rakastetun trooppisen hedelmän olemuksen tarjoten makean, mehukkaan ja hieman kirpeän maun, joka kiehtoo makuhermojasi. Täyteläinen mango-maku on täydellisesti tasapainotettu vahvalla nikotiinipotkulla, joka tarjoaa tyydyttävän ja hemmottelevan kokemuksen, joka on täydellinen niille, jotka rakastavat rohkeita ja eksoottisia makuja.

Kaverit Extreme Mango ei ole vain nikotiinipussi; se on saaren pakopaikka. Ohut pussit on suunniteltu harkitsemaan ja mukautumaan, joten voit nauttia mango-autuuden hetkistä hienovaraisesti ja kätevästi. Etsitpä sitten trooppista pakopaikkaa tai maukasta seikkailua, Nois Extreme Mango on ihanteellinen kumppanisi, joka tuottaa vahvan hitin rehevällä ja ihastuttavalla mangomaulla.

Astu eksoottisten makujen maailmaan Noisin kanssa Extreme Mango vahvat nikotiinipussit. Jokainen pussi on osoitus laadusta ja nautinnosta, mikä takaa erittäin miellyttävän kokemuksen, joka on yhtä tyydyttävä kuin eloisakin. Embrace trooppinen, embrace vahvoja, ja muuta jokainen hetki mango-täytteiseksi matkaksi Noisin kanssa Extreme Mango.