Velo Freeze.

Velo Freeze


€5,60

Varastossa - tilaa ennen klo 14.00 saman päivän toimitukseen (ma-pe).
  • Visa
  • Mastercard

 Tietoa Velo Freeze

Maku

Mentoli ja piparminttu
muodostuu Slim
Nikotiini 11 mg
Palat purkissa 21
Vahvuus Keskikokoinen

Esittelyssä Velo Mighty Peppermint: The New Era of Velo Freeze nuuskan

Omaksuaace uusi Velo Mighty Peppermint, joka tunnettiin aiemmin nimellä Velo Freeze, vierailemalla tuotesivumme. Koe parannettu viileyttä piparmintun kierteellä.

Velo Mahtava piparminttu: Viileyden räjähdys

Velo Mighty Peppermint on parasta nuuskaaice niille, jotka etsivät virkistävää ja virkistävää kokemusta. Tämä nuuska on valmistettu täydellisestä mentolin ja piparmintun sekoituksesta, ja se tarjoaa raikkaan ja innostavan maun, joka määrittelee raikkauden jokaisella käyttökerralla.

Suunniteltu mukavuuteen, ohut muoto Velo Mighty Peppermint takaa hienotunteisen ja nautinnollisen nuuskakokemuksen, jolloin voit nauttia viilentävästä tunteesta ilman vaivaa. Se on poikkeuksellinen valinta henkilöille, jotka haluavat tehokkaan mutta hallitun nikotiinin saannin.

Jokainen tölkki Velo Mighty Peppermint sisältää 21 pussia, jotka tarjoavat runsaasti mahdollisuuksia nauttia virkistävästä mausta ja stimuloivasta vaikutuksesta. Totta Velo perintö, Mighty Peppermint säilyttää brändin sitoutumisen tupakattomiin tuotteisiin tarjoten turvallisemman ja puhtaamman vaihtoehdon perinteiselle nuuskalle.

Miksi valita Velo Mahtava Piparminttu?

Jos kaipaat virkistävää nuuskaelämystä, Velo Mighty Peppermint on valmis ylittämään odotukset. Sen sekoitus mentolin ja piparmintun makuja yhdistettynä merkittävään nikotiinin vahvuuteen Velo Mighty Peppermint ihanteellinen choice kaikille, jotka haluavat piristää nuuskarutiinia.