Velo Oranssi kipinä

Velo Orange Spark


€5,60

Varastossa - tilaa ennen klo 14.00 saman päivän toimitukseen (ma-pe).
  • Visa
  • Mastercard

 Velo Orange Spark sisältää:

 Maku Citrus 
muodostuu Slim
Nikotiini 10,9mg
Palat purkissa 20
Vahvuus Erittäin vahva

Esittelyssä Velo Oranssi kipinä: Sitruunapurske jokaisessa pussissa

Velo Orange Spark: Sitrushedelmien virkistys ohuessa pakkauksessa

Sukella kiehtovaan maailmaan Velo Orange Spark, nikotiinipussi, joka on suunniteltu virkistämään ja virkistämään. Räätälöity niille, jotka etsivät kirkasta, sitrusmaista kokemusta, Velo Orange Spark yhdistää sitrushedelmien kirpeän olemuksen ohuiden pussien mukavuuteen, mikä takaa hienotunteisen mutta silti tyydyttävän käytön missä ja milloin tahansa.

Raikas sitrusmaku virkistävälle kokemukselle

Velo Orange Spark tarjoaa eloisan sitruunan maun, joka on suunniteltu herättämään aistisi ja tarjoamaan virkistävän maun jokaisessa pussissa. Sen ohut muoto sopii mukavasti huulten alle tarjoten hienotunteisen tavan nauttia nikotiinista tinkimättä mausta tai elämyksestä.

Optimoitu nikotiinivoima tehokkaaseen potkuun

10.9 mg nikotiinia per pussi, Velo Orange Spark tarjoaa erityisen vahvan nikotiinikokemuksen, joka on suunniteltu niille, jotka etsivät vahvaa potkua. Jokainen tölkki sisältää 20 pussia, joten sitrushedelmien virvokkeita on helppo pitää käden ulottuvilla koko päivän.

Tupakaton nautinto

Kuten kaikki Velo Orange Spark on täysin tupakaton ja tarjoaa puhtaamman vaihtoehdon perinteiselle nuuskalle. Tämä tuote on täydellinen sekä pitkäaikaisille nikotiinin käyttäjille että kokemuksen uusille käyttäjille tarjoten voimakkaan annoksen nikotiinia ilman tupakkaa.

Etsitpä sitten sitrushedelmiä tai vaikuttavaa nikotiinikokemusta, Velo Orange Spark on sinun suosikkisiice virkistävän maun ja voimakkaan tunteen saamiseksi