Velo Voimakas Piparminttu

Velo Mighty Peppermint


€5,60

Varastossa - tilaa ennen klo 14.00 saman päivän toimitukseen (ma-pe).
  • Visa
  • Mastercard

 Tietoa Velo Mighty Peppermint X-Strong

Maku

Mentoli ja piparminttu
muodostuu Slim
Nikotiini 11 mg
Palat purkissa 21
Vahvuus Keskikokoinen

Tutustu uuteen Velo Mighty Peppermint X-Strong, tunnettiin aiemmin nimellä Velo Freeze

Siirtyminen saumattomasti rakkaasta Velo Freeze uuteen ja paranneltuun Velo Mighty Peppermint X-Strong. Koe sama innostava raikkaus uudella nimellä ja tehostetulla piparmintun kierteellä.

Velo Mighty Peppermint X-Strong: kohota virkistyskokemustasi

Velo Mighty Peppermint X-Strong on sinun suosikkisiice virkistävää raikkautta varten. Voimakkaalla mentolin ja piparmintun sekoituksella infusoitu nuuskaversio tarjoaa terävämmän, virkistävämmän maun, joka lupaa herättää ja virkistää aistejasi enemmän kuin koskaan ennen.

Mukavuuttasi ajatellen suunnitellut ohuet pussit takaavat huomaamattoman ja mukavan nuuskakokemuksen, jolloin mentolin ja piparmintun rohkeat maut pääsevät keskipisteeseen ilman epämukavuutta. Kanssa Velo Mighty Peppermint X-Strong, saat vankan mutta tasapainoisen nikotiinipotkun, mikä tekee siitä sopivan niille, jotka etsivät keskivahvaa nikotiinivaihtoehtoa lisämakulla.

Jokainen tölkki Velo Mighty Peppermint X-Strong sisältää 21 ohutta pussia, jotka ovat täynnä virkistävää makua ja tyydyttävää nikotiinipitoisuutta 11 mg per pussi. Totta Velo Perinteen mukaan Mighty Peppermint X-Strong on täysin tupakaton, ja se tarjoaa puhtaamman ja terveystietoisemman vaihtoehdon perinteisille nuuskatuotteille.

Tarkempi katsaus Velo Mighty Peppermint X-Strong

Omaksuaace virkistävä kylmyys Velo Mighty Peppermint X-Strong, ihanteellinen choice kaikille, jotka haluavat kohottaa nuuskakokemustaan ​​rohkealla piparmintun maulla ja tyydyttävällä nikotiiniruualla. Voimakkaan makuprofiilin ja laatuun sitoutumisen ansiosta Velo Mighty Peppermint X-Strong erottuu edukseen ylivoimaisena chonaice nuuskan ystäville.