Kick

Koe makuelämys Kick with Kick Nikotiinipussit. Valmistaudu lähtemään nikotiiniseikkailuun, joka tarjoaa enemmän kuin pelkkä kuhina. Esittelyssä Kick Nikotiinipussit, täydellinen yhdistelmä houkuttelevia makuja ja tyydyttävää nikotiinia.

Kick Nikotiinipussit on suunniteltu rohkeille, seikkailunhaluisille ja niille, jotka kaipaavat a bit jännitystä päivittäisessä nikotiinirutiinissaan. Jokainen Kick pussi on täynnä virkistäviä makuja, jotka lupaavat herättää makuhermosi ja saada sinut palaamaan lisää.

Suodattaa:

Price
Korkein price on 4,60 € asettaa uudelleen

2 tuotteet

Kick Berry Freeze.
Loppuunmyyty
Kick Extra Cold.
Loppuunmyyty

Houkuttelevien makujensa lisäksi Kick Nikotiinipussit tarjoavat myös huolellisesti kalibroidun valikoiman nikotiinivahvuuksia. Voit valita miedoista 6 mg:n tasoista pussia kohden, jolloin saat kevyen nikotiinikokemuksen, ja voimakkaaseen 16 mg:n pussiin asti voimakkaampaa surinaa etsiville.

Jokainen tölkki Kick Nikotiinipussit sisältävät 20 laadukasta pussia, jotka on suunniteltu harkitusti mukavuuteen ja huomaavaisuuteen. Ohut muotoilu sopii siististi huulesi alle, joten voit nauttia nikotiinikokemuksestasi milloin tahansa ja missä tahansa.

Pohjimmiltaan Kick Nikotiinipussit ovat enemmän kuin vain nikotiinin annostelujärjestelmiä – ne ovat maku- ja elämysmatka, joka erottuu muista. Tutustu valikoimaan Kick makuja tänään ja löydä nikotiinikokemus, joka on todella voimakas.