FAQ

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Milloin pakettini saapuu? / Mistä voin seurata pakettitoimitukseni tilaa?


* Voit seurata pakettiasi käyttämällä PostNord/DPD:n sähköpostissa olevaa linkkiä. Siellä sinun pitäisi pystyä näkemään pakettisi nykyinen sijainti. Jos et näe tietoja, ota yhteyttä asiakaspalveluunice avuksi.


Millaista toimitusta seurataan?


* Telatoimitus on halvempi vaihtoehto normaalitoimitukselle, mutta paketin paino ei saa ylittää 2kg. Seurattu toimitus toimitetaan suoraan kotiisi.


Mitä minun pitäisi tehdä, jos en ollut kotona, kun toimitus yritettiin?


* Toimituspalveluice ottaa sinuun yhteyttä ja antaa lisätietoja paketin noutopaikasta. Jos he eivät ota sinuun yhteyttä, sinun on otettava heihin suoraan yhteyttä.


Mikä on toimituskulut?


* Telatoimitus on halvempi vaihtoehto normaalitoimitukselle, mutta vain enintään 2 kg painaville paketeille. Kaikki toimitus prices näytetään, kun place Tilauksesi.


Mitä minun tulee tehdä, jos en ole saanut tilausvahvistusta?


* Jos et löydä tilausvahvistustasi, se on saattanut päätyä sähköpostisi roskapostikansioon. Tarkista sieltä.


Kuinka kauan toimitusaika on?


* Toimitusaika on yleensä 3-5 arkipäivää, mutta se voi olla pidempi riippuen mistä tilasit. Joissakin tapauksissa saattaa esiintyä viivästyksiä.


Lähetätkö paketteja joka päivä viikossa?


* Lähetämme paketteja vain maanantaista perjantaihin klo 8-30. Tilaukset made viikonloppuna käsitellään maanantaisin.


Mitä minun tulee tehdä, jos odotan vientiasiakirjaa?


* Sinuun otetaan yleensä yhteyttä, jos vaaditaan vientiasiakirja. Kaikki tarvittavat tiedot toimitetaan sähköpostissa tai tietullin tai tullin viestissä. Joissain tapauksissa voimme lähettää sinulle laskunice jonka voit välittää heille. Toimitusaika saattaa pidentyä tämän tapahtuessa. 

Joskus se voi nopeuttaa prosessia, jos otat yhteyttä paikalliseen postiinice sinä itse. Meillä ei ole mahdollisuutta ottaa suoraan yhteyttä kaikkiin eri maihin.

Jos kysymyksiisi ei löydy vastausta yllä olevista, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä joko live chatissamme oikeassa alakulmassa tai sähköpostitse Customerservice@europesnus.com

Ystävällisin terveisin, suomi-nikotiinipussit.fi/-tiimi