77 Apple-Mint.

77 Apple-Mint


€5,20

Varastossa - tilaa ennen klo 14.00 saman päivän toimitukseen (ma-pe).
  • Visa
  • Mastercard

Maku  Apple Mint
muodostuu Slim
Nikotiini 20 mg
Palat purkissa 20
Vahvuus Vahva

Virkistävä kierre: 77 Apple Mint vahvaa nikotiinipussia

Astu 77 Apple Mint -nikotiinipussin virkistävään maailmaan, joka yhdistää mestarillisesti omenoiden raikkaan, mehukkaan olemuksen ja mintun virkistävän viileyden. Ihanteellinen niille, jotka nauttivat rohkeasta ja maukkaasta kokemuksesta, tämä vahva sekoitus sisältää 20 mg nikotiinia pussia kohden, mikä takaa vankan ja ihastuttavan tunteen. Jokainen ohut tölkki sisältää 20 pussia, jotka tarjoavat kätevän ja maukkaan tavan nauttia nikotiinista harmonisen yhdistelmän kanssa luonnon tuoreutta.

Maista omenan ja mintun ihastuttava yhdistelmä. Jokainen pussi harmonisoi kypsän omenan makean ja kirpeän maun mintun raikkaan, virkistävän tuoreuden kanssa. Tämä ainutlaatuinen yhdistelmä luo makuelämyksen, joka on sekä virkistävä että tyydyttävä, tarjoten luonnollista hyvyyttä, joka stimuloi aistejasi ja virkistää makusi.

77 Apple Mint Strong ei ole vain nikotiinipussi; se on fuusio tuoreutta ja makua. Ohut pussit on suunniteltu harkitsemaan ja mukautumaan, joten voit nauttia omena-mintunautinnon hetkistä hienovaraisesti ja kätevästi. Etsitpä sitten virkistävää taukoa tai maukasta herkkua, 77 Apple Mint on ihanteellinen kumppanisi, joka tarjoaa vahvan hitin täydellisen tasapainoisen omenan ja mintun maulla.

Sukella raikkaiden ja raikkaiden makujen maailmaan 77 Apple Mint Strong -nikotiinipussin avulla. Jokainen pussi on osoitus laadusta ja nautinnosta, mikä takaa erittäin miellyttävän kokemuksen, joka on yhtä tyydyttävä kuin virkistävä. Embrace hedelmäinen, embrace minttu ja muuta jokainen hetki virkistäväksi matkaksi 77 Apple Mintin avulla.