77 Peach Mint.

77 Peach Mint


€5,20

Varastossa - tilaa ennen klo 14.00 saman päivän toimitukseen (ma-pe).
  • Visa
  • Mastercard

Maku  Persikka minttu
muodostuu Slim
Nikotiini 20 mg
Palat purkissa 20
Vahvuus Vahva

77 Peach Mint: Makea ja virkistävä sekoitus

Esittelyssä 77 Peach Mint, ihastuttava yhdistelmä mehukasta persikkasta ja raikkaista mintun makuista, muotoiltu vahvaksi nikotiinipussiksi niille, jotka rakastavat eloisaa makua runsaalla nikotiinihitillä. Jokaisessa ohuessa pussissa on 20 mg nikotiinia, mikä sopii täydellisesti käyttäjille, jotka etsivät vahvaa kokemusta, joka on maustettu ainutlaatuisella ja virkistävällä twistillä. Tämä tuote sisältää 20 kappaletta per tölkki, ja siinä yhdistyvät persikoiden makeus ja mintun viilentävä tunne, mikä tarjoaa todella nautinnollisen nikotiinikokemuksen.

Herkullinen Peach Mint -yhdistelmä 77 Peach Mint yhdistää mestarillisesti kypsän persikan makean, mehukkaan maun viileään, virkistävään mintun makuun. Tämä yhdistelmä luo harmonisen ja virkistävän makuprofiilin, joka virkistää makua ja jättää miellyttävän makean jälkimaun. Persikkaminttusekoitus on ihanteellinen niille, jotka haluavat nauttia nikotiinipussista, joka tarjoaa enemmän kuin vain perinteisiä makuja, tarjoten maun, joka on sekä kohottava että lohdullinen.

Vahva nikotiinipotku jatkuvaan nautintoon Pussi sisältää 20 mg nikotiinia, 77 Peach Mint tarjoaa vahvan nikotiinitason, joka tyydyttää syvän himon ja tarjoaa kestävän tyytyväisyyden tunteen. Tämä vahvuustaso sopii kokeneille käyttäjille, jotka tarvitsevat huomattavan nikotiiniannoksen selviytyäkseen päivästään tinkimättä erillisten, makuelämysten nauttimisesta.

Ohut pussit huomaavaisuutta ja mukavuutta varten Ohut muoto 77 Peach Mint pussit varmistavat, että ne istuvat mukavasti ja huomaamattomasti huulen alle, mikä mahdollistaa helpon ja huomaamattoman käytön asetuksesta riippumatta. Olitpa sitten töissä, seurustelemassa tai rentoutumassa kotona, nämä pussit tarjoavat hienovaraisen tavan nauttia nikotiinista, mikä tekee raikkaan hengityksen ylläpitämisestä helppoa ja samalla tyydyttää nikotiinitarpeesi.

Virkistävä käänne nikotiinipusseihin 77 Peach Mint on enemmän kuin pelkkä nikotiinipussi; se on makuaisti, joka kohottaa nikotiinikokemustasi jokaisella käyttökerralla. Se on suunniteltu niille, jotka haluavat a bit monipuolisuutta ja jännitystä nikotiinituotteissaan, jotka tarjoavat maukasta paeta arkipäivää makeilla ja mintuisilla vivahteillaan.

Sukella ihastuttavaan sekoitukseen 77 Peach Mint ja anna sen makeiden, viilentävien makujen muuttaa nikotiinikokemuksesi. Se on täydellinen valintaice kaikille, jotka etsivät vahvaa, maukasta ja tyydyttävää vaihtoehtoa nikotiinipussien maailmasta.