Cuba Black Vesimeloni

Cuba Black Watermelon


€4,50

Varastossa - tilaa ennen klo 14.00 saman päivän toimitukseen (ma-pe).
  • Visa
  • Mastercard

 

Maku  Vesimeloni
muodostuu Slim
Nikotiini 43 mg.
Palat purkissa 20
Vahvuus Vahva

Cuba Black Vesimeloni: Virkistävä maku voimakkaalla potkulla

Esittelyssä Cuba Black Vesimeloni, nikotiinipussi, joka vangitsee täydellisesti mehukkaan vesimelonin kesäisen olemuksen yhdistettynä vahvaan nikotiinin vahvuuteen. Jokainen ohut pussi sisältää 43 mg nikotiinia, joten se sopii kokeneille käyttäjille, jotka haluavat tehokkaan ja kestävän nikotiinihitin. Tölkki sisältää 20 kappaletta, jotka tarjoavat virkistävän vesimelonin maun, joka on sekä herkullinen että virkistävä.

Mehukas vesimelonin maku virkistävälle kokemukselle Cuba Black Vesimeloni tuo kypsän, makean vesimelonin maun makuusi tarjoten virkistävän ja hedelmäisen maun, joka sopii ihanteellisesti mihin tahansa vuorokauden aikaan. Vesimelonin maku on luonnollinen ja eloisa, ja se toistaa itse hedelmän keveyttä ja tuoreutta. Tämä tuote on täydellinen niille, jotka nauttivat hedelmäisistä makuista, mutta jotka eivät halua tinkiä nikotiinipussien vahvuudesta ja tehokkuudesta.

Vahva nikotiinipitoisuus tyydyttävään syvyyteen Pussi sisältää 43 mg nikotiinia, Cuba Black Vesimeloni on suunniteltu käyttäjille, jotka tarvitsevat merkittävää nikotiinilisää. Tämä korkea nikotiinipitoisuus takaa syvän ja välittömän vaikutuksen, mikä tekee jokaisesta pussista erittäin tehokkaan tyydytyksen ja keskittymisen kannalta. Se on ihanteellinen niille, jotka ovat tottuneet runsaasti nikotiinia sisältäviin tuotteisiin ja etsivät vahvaa mutta nautinnollista kokemusta.

Ohut ja huomaamaton mukavaan käyttöön Vahvasta vaikutuksestaan ​​huolimatta Cuba Black Vesimeloni on ohuessa pussissa, joka takaa mukavuuden ja huomaavaisuuden. Nämä pussit sopivat siististi huulen alle, mikä mahdollistaa helpon ja huomaamattoman käytön koko päivän. Olitpa sitten töissä, sosiaalisissa ympäristöissä tai henkilökohtaisesta ajasta nauttimassa, nämä pussit tarjoavat hienovaraisen tavan nauttia maukkaasta nikotiinikokemuksesta.

Täydellinen sekoitus makua ja voimaa Cuba Black Vesimeloni on enemmän kuin pelkkä nikotiinipussi; se on ihastuttava yhdistelmä elävää makua ja voimakasta nikotiinipitoisuutta. Se on suunniteltu niille, jotka arvostavat vesimelonin virkistävää makua ja tarvitsevat vahvan nikotiiniannoksen täydentääkseen elämäntapaansa.

Sukella virkistävään maailmaan Cuba Black Vesimeloni ja anna sen makean, virkistävän maun ja vahvan nikotiinivahvuuden tehostaa päivittäistä rutiiniasi. Se on erinomainen valintaice kaikille, jotka etsivät voimakasta, maukasta ja tyydyttävää nikotiinikokemusta.