Cuba Blackherukka

Cuba Blackcurrant


€4,50

0 Varastossa - tilaa ennen klo 14.00 saman päivän toimitukseen (ma-pe).
  • Visa
  • Mastercard

Maku  Mustaherukka
muodostuu Slim
Nikotiini 43 mg.
Palat purkissa 20
Vahvuus Vahva

 

Maista Richness: Cuba Blackherukka Vahvat nikotiinipussit

Löydä sen syvä ja ylellinen maku Cuba Blackherukka, nikotiinipussi, joka kapseloi kypsien mustaherukoiden täyteläisen maun. Tämä vahva sekoitus on suunniteltu niille, jotka haluavat vankan ja maukkaan kokemuksen, ja se tarjoaa merkittävän 43 mg nikotiinia pussia kohden, mikä varmistaa tehokkaan ja tyydyttävän tunteen. Jokainen ohut tölkki sisältää 20 pussia, mikä tekee siitä mukavan ja hemmottelevan kokemuksen.

Nauti mustaherukan intensiivisestä mausta. Jokainen pussi on täynnä täyteläisiä, kirpeitä ja hieman makeita makuja, jotka tuovat mieleen tummia ja mehukkaita marjoja, jotka on juuri poimittu pensaasta. Mustaherukan hienostunut ja hieman kirpeä maku tarjoaa ainutlaatuisen ja nautinnollisen makumatkan, joka on sekä virkistävää että virkistävää täydentäen täydellisesti vahvaa nikotiinipotkua.

Cuba Blackherukka ei ole vain nikotiinipussi; se on maun ja voiman tutkimista. Ohut pussit on suunniteltu harkitsemaan ja mukautumaan, joten voit nauttia rikkaasta marjaisesta nautinnosta hienovaraisesti ja kätevästi. Etsitpä sitten maukasta pakopaikkaa tai voimakasta herkkua, Cuba Blackherukka on ihanteellinen kumppanisi, joka tuottaa vahvan hitin syvän tyydyttävällä mustaherukan maulla.

Astu hemmottelevien makujen maailmaan Cuba Blackherukka Vahvat nikotiinipussit. Jokainen pussi on sitoutunut laatuun ja nautintoon, mikä takaa erittäin miellyttävän kokemuksen, joka on yhtä rikas kuin voimakas. Embrace ylellinen, embrace vahvoja, ja muuta jokainen hetki maukkaaksi seikkailuksi Cuba Blackherukka.