Cuba White Banana Hit

Ansaitse 1 piste tästä ostoksesta. Lisätietoja
Vahvuus
Nikotiini
Toimitusaika 2-4 päivääNopea tuki+50.000 XNUMX asiakasta luottaa
€4,50
Varastossa. Tilaa ennen ____ ___ ___ ja lähetämme tilauksesi ______
loppunut varastosta.
Me hyväksymme
Mastercard Visa
Lisätietoja

Maista, banaani
Muoto, ohut
Nikotiini, 16 mg.
Palat tölkissä, 20
Voimaa, vahvaa

Cuba White Banana Hit: Trooppinen maku vahvalla Kick

Esittele makusi Cuba White Banana Hit, ihastuttava nikotiinipussi, joka yhdistää banaanien makean, trooppisen maun kiinteään nikotiiniin kick. Jokainen ohut pussi sisältää 16 mg nikotiinia, mikä tarjoaa vahvan mutta tasapainoisen kokemuksen, joka on ihanteellinen käyttäjille, jotka eivät pidäicekykenevä, mutta ei ylivoimainen nikotiinivaikutus. 20 kappaletta tölkkiä kohden tämä tuote tarjoaa täyteläisen banaanin maun, joka on pehmeä, makea ja muistuttaa välittömästi rehevää trooppista ilmastoa.

Makea ja kermainen banaani maku Cuba White Banana Hit vangitsee kypsän banaanin olemuksen ja tarjoaa maun, joka on sekä makea että kermainen. Banaanin maku on luonnollinen ja vankka, ja se on suunniteltu tarjoamaan tyydyttävä hedelmäinen kokemus, jota banaanin ystävät arvostavat. Tämä maku sopii täydellisesti niille, jotka etsivät hauskaa ja erottuvaa makua nikotiinipusseistaan ​​tarjoten miellyttävän vaihtoehdon tavallisille mintun ja tupakan makuille.

Kohtuullinen nikotiinipitoisuus tyydyttävään käyttöön Pussi sisältää 16 mg nikotiinia, Cuba White Banana Hit löytää täydellisen tasapainon maun nautinnon ja nikotiinityytyväisyyden välillä. Tämä keskivahva taso on erinomainen käyttäjille, jotka etsivät eiicevoimakas nikotiinihuima, joka täydentää makean banaanin makua ja parantaa yleistä aistikokemusta olematta kuitenkaan liian voimakasta.

Ohuet ja huomaamattomat pussit jokapäiväiseen mukavuuteen Eloisasta mausta ja voimakkaasta nikotiinipitoisuudestaan ​​huolimatta, Cuba White Banana Hit on ohuessa pussimuodossa, joka sopii mukavasti ja huomaamattomasti huulen alle. Tämä muotoilu mahdollistaa helpon ja huomaamattoman käytön koko päivän, jolloin voit nauttia ihastuttavasta banaanin mausta missä tahansa ympäristössä kiinnittämättä huomiota. Olitpa töissä, seurustelemassa tai rentoutumassa, nämä pussit tarjoavat hienovaraisen tavan tyydyttää nikotiininhimoasi ja pitää käyttösi hillittynä.

Trooppinen ilo jokaisessa pussissa Cuba White Banana Hit on enemmän kuin pelkkä nikotiinipussi; se on ihana pako trooppiseen paratiisiin. Tämä tuote on suunniteltu niille, jotka nauttivat hedelmien makeista makuista ja vaativat tyydyttävää nikotiinitasoa, ja se tarjoaa molempia runsaasti, tarjoten voimakkaan, maukkaan ja nautinnollisen kokemuksen.

Tutustu suloiseen ja tyydyttävään maailmaan Cuba White Banana Hit ja anna sen trooppisen banaanimaun ja vahvan nikotiinin vahvuuden muuttaa nikotiinikokemuksesi. Se on erinomainen valintaice kaikille, jotka etsivät hedelmäistä, maukasta ja kestävää nikotiinipussia.

Cuba White Banana Hit
€4,50

Lunasta pisteitä ja turvallisia € tilauksessasi

Lunasta pisteitä seuraavan ostoksesi yhteydessä tai säästä niitä arvokkaampien palkintojen saamiseksi.

Kuinka se toimii

Liity

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään aloittaaksesi ansaitsemisen heti.

Ansaita

Kerää pisteitä automaattisesti jokaisesta ostoksestasi.

Lunastaa

Lunasta pisteesi alennuskoodeihin.