Cuba White Double Fresh

Cuba White Double Fresh


€4,50

Varastossa - tilaa ennen klo 14.00 saman päivän toimitukseen (ma-pe).
  • Visa
  • Mastercard

 

Maku  Minttu
muodostuu Slim
Nikotiini 16 mg
Palat purkissa 20
Vahvuus Vahva

Kaksinkertainen tuoreus: Cuba White Kaksinkertaiset tuoreet vahvat nikotiinipussit

Nauti innostavasta tunteesta Cuba White Double Fresh, nikotiinipussi, joka tarjoaa kaksinkertaisesti virkistävän minttukokemuksen. Tämä seos on suunniteltu niille, jotka kaipaavat vahvaa ja virkistävää minttuista makua, ja se sisältää 16 mg nikotiinia pussia kohden, mikä varmistaa tehokkaan ja syvästi tyydyttävän tunteen. Jokainen ohut tölkki sisältää 20 pussia, jotka tarjoavat kätevän ja vaikuttavan tavan

nauti nikotiinista intensiivisen mintun tuoreuden purskeella.

Koe tehostettu mintun maku Cuba White Double Fresh. Jokainen pussi kaksinkertaistaa mintun raikkaan ja viilentävän tunteen tarjoten virkistävän aallon, joka puhdistaa kitalaen ja herättää aistit. Vahvat minttuiset nuotit ovat sekä virkistäviä että rauhoittavia luoden makuelämyksen, joka on twice virkistävänä, täydennettynä täydellisesti vahvalla nikotiinipotkulla pitkäkestoiseen ja nautinnolliseen kokemukseen.

Cuba White Double Fresh Strong ei ole vain nikotiinipussi; se on minttuinen vallankumous. Ohut pussit on suunniteltu harkiten

ja helppous, jolloin voit nauttia kaksinkertaisen mintun ilon hetkistä hienovaraisesti ja kätevästi. Etsitpä sitten voimakasta virvoketta tai voimakasta makukumppania, Cuba White Double Fresh on ihanteellinen valintasiice, joka tarjoaa vankan hitin ja kaksinkertaisen mintun maun.

Sukella intensiivisten mintun makujen maailmaan kanssa Cuba White Kaksinkertaiset tuoreet vahvat nikotiinipussit. Jokainen pussi on osoitus laadusta ja intensiivisyydestä, mikä takaa erittäin nautinnollisen kokemuksen, joka on yhtä elävöittävä kuin voimakaskin. Embrace minttu, embrace vahvoja, ja muuta jokainen hetki virkistäväksi ja virkistäväksi matkaksi Cuba White Double Fresh.