Elf bar Watermelon

Ansaitse 1 piste tästä ostoksesta. Lisätietoja
Toimitusaika 2-4 päivääNopea tuki+50.000 XNUMX asiakasta luottaa
€6,90 €10,00säästät 3,10 €
Varastossa. Tilaa ennen ____ ___ ___ ja lähetämme tilauksesi ______
loppunut varastosta.
Me hyväksymme
Mastercard Visa
Lisätietoja

Maku, vesimeloni
Muoto, 
Nikotiini, 20 mg/ml
Palat purkissa, 
Vahvuus, 

Virkistävä vesimeloni maku Elf bar Watermelon

Etsitkö makeaa ja mehukasta makua, joka muistuttaa kesästä? Älä katso pidemmälle Elf bar Watermelon! Raikkaalla ja virkistävällä maullaan tämä vape-variantti sopii täydellisesti niille, jotka rakastavat mehukkaan vesimelonin makua.

kukin Elf bar Watermelon sisältää 600 pullaa, joten voit nauttia mausta pitkään. Ja 20 mg/ml nikotiinia sisältävä se tarjoaa tyydyttävän ja pehmeän höyrytyskokemuksen.

Valmiina kokeilemaan Elf bar Watermelon itseäsi varten? Osta Elf Watermelon tänään ja nauti kesän herkullisesta mausta mihin aikaan vuodesta tahansa!

Älä missaa mahdollisuutta kokeilla yhtä suosituimmista makuistamme. Tilaa omasi Elf bar Watermelon nyt ja nauti siitä, että se toimitetaan suoraan kotiovellesi.

Yrittää Elf bar Watermelon tänään ja löydä uusi suosikki vape-mausi!

Varmistaaksesi, että vape toimii tarkoitetulla tavalla, muista irrottaa pieni muovikappale kehittimestäicepohjassa ennen käyttöä. Tämä yksinkertainen mutta tärkeä vaihe varmistaa optimaalisen ilmavirran, mikä on ratkaisevan tärkeää täyden maun aktivoimiseksi. Tämän pitäisi antaa sinulle optimaalinen höyrytyskokemus.

Etsitkö parhaita vaping-tuotteita? Tutustu laajaan valikoimaamme Elf Bar devices! Laadusta ja käyttömukavuudesta tunnetut, Elf Bar tuotteet tarjoavat poikkeuksellisen höyrytyskokemuksen. Tutustu meidän Elf Bar kokoelma tänään alhaisella hinnallaices ja nopea toimitus!

Lunasta pisteitä ja turvallisia € tilauksessasi

Lunasta pisteitä seuraavan ostoksesi yhteydessä tai säästä niitä arvokkaampien palkintojen saamiseksi.

Kuinka se toimii

Liity

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään aloittaaksesi ansaitsemisen heti.

Ansaita

Kerää pisteitä automaattisesti jokaisesta ostoksestasi.

Lunastaa

Lunasta pisteesi alennuskoodeihin.