FEDRS ICE COOL FROSTY CHERRY NO.8

FEDRS ICE COOL FROSTY CHERRY NO.8


€5,20

0 Varastossa - tilaa ennen klo 14.00 saman päivän toimitukseen (ma-pe).
  • Visa
  • Mastercard


Maku Kirsikka 
muodostuu Slim
Nikotiini 50 mg
Palat purkissa 20
Vahvuus Uskomattoman vahva / ei aloittelijoille

 FEDRS ICE COOL FROSTY CHERRY NO.8 - Koe kirsikkamaku minttuilla

FEDRS ICE COOL FROSTY CHERRY NO.8 on täydellinen sekoitus hedelmäisen kirsikan ja jäisen mintun makuja. Tämä nuuskaversio on ihanteellinen kaikille, jotka haluavat spice lisää tupakointikokemustaan ​​hedelmäisellä vivahteella. Tällä tuotteella on ainutlaatuinen maku, ja se sopii täydellisesti voimakkaan, aromaattisen nuuskan ystäville.

FEDRS ICE COOL FROSTY CHERRY NO.8 on made korkealaatuisista raaka-aineista, eikä se sisällä tupakkaa, joten voit nauttia siitä ilman pelkoa vahingoittaa terveyttäsi. Ohut muodon ansiosta sitä on helppo käyttää ja se voidaan kuljettaa kätevästi mukana.

Tämä nuuskaversio sisältää 50 mg nikotiinia, joten se on täydellinen kokeneille tupakoitsijoille, jotka etsivät voimakasta hittiä. Jokainen tölkki sisältää 20 nuuskaa, joten voit nauttia pitkäkestoisesta tupakointikokemuksesta.

Ostaa FEDRS ICE COOL FROSTY CHERRY NO.8 -nuuska tänään ja koe molempien maailmojen parhaat puolet - hedelmäinen kirsikkamaku ja jäinen minttumainen kierre. Tilaa nyt ja nauti ainutlaatuisesta tupakointikokemuksesta!