Grant Extreme Painos

Grant Extreme Edition


€5,90

Varastossa - tilaa ennen klo 14.00 saman päivän toimitukseen (ma-pe).
  • Visa
  • Mastercard


Maku  Minttu
muodostuu Slim
Nikotiini 50 mg
Palat purkissa 27
Vahvuus Vahva

Koe Ultimate Mint Sensation kanssa Grant Extreme Painos

Lähde innostavalle tuoreuden ja intensiivisyyden matkalle uusimpien innovaatioiden avulla Grant, The Extreme Painos. Tämä rohkeille ja rohkeille suunniteltu tuote asettaa uuden mittapuun nikotiinipussimarkkinoilla vertaansa vailla olevan vahvuuden ja virkistävän mintun maun ansiosta.

Rohkea sekoitus makua ja voimaa Grant Extreme Edition ei ole vain yksi lisäys nikotiinipussikokoelmaasi; se on harppaus maun ja tehon tuntemattomille alueille. Se on suunniteltu niille, jotka vaativat vahvimpia kokemuksia, ja siinä on voimakas 50 mg nikotiinia, joka varmistaa tehokkaan vaikutuksen jokaisella annoksella. Mintun maku ei ole vain vihje tai kuiskaus; se on täyteläinen raikkaus, joka määrittelee uudelleen sen, mitä voit odottaa nikotiinipussilta.

Ohut, huomaamaton ja täynnä voimaa Sen ohuessa muodossa Grant Extreme Edition tarjoaa täydellisen tasapainon mukavuuden ja voimakkuuden välillä. Jokainen tölkki sisältää 27 osaa, jotka tarjoavat runsaasti tarpeitasi koko päivän ajan. Tämä muotoilu varmistaa, että voit nauttia voimakkaasta tunteesta huomaamattomasti, missä olet tai mitä teet.

Tinkimätöntä laatua pelottomille Grant on synonyymi laadulle ja Extreme Edition ei ole poikkeus. Jokainen pussi on huolellisesti suunniteltu tarjoamaan johdonmukaisen ja tyydyttävän kokemuksen ensimmäisestä viimeiseen. Haluatpa sitten lisätä nikotiininautintoasi tai virkistävää minttua, tämä tuote on räätälöity niille, jotka kieltäytyvät tyytymisestä tavalliseen.

Uusi nikotiinipussikokemuksen horisontti Kanssa Grant Extreme Edition, lähde matkalle intensiivisyyden ja tuoreuden rajoihin. Se on enemmän kuin pelkkä nikotiinipussi; se on ilmaus rohkeudesta ja osoitus sen tavoittelusta extreme tyytyväisyys. Koe äärimmäinen mintun tunne, joka viipyy, jättäen sinut virkeäksi ja energiseksi kaikkeen, mitä sinulle tulee.

Sukella maailmaan Grant Extreme Edition ja löydä mitä tarkoittaa maun ja vahvuuden rajojen ylittäminen. On aika nostaa nikotiinikokemuksesi tasolle, jota et koskaan uskonut mahdolliseksi.