• GRANT Ice Blueberry Extreme
  • GRANT Ice Blueberry Extreme
  • GRANT Ice Blueberry Extreme
  • GRANT Ice Blueberry Extreme

GRANT Ice Blueberry Extreme


€5,90

Varastossa - tilaa ennen klo 14.00 saman päivän toimitukseen (ma-pe).
  • Visa
  • Mastercard

 

Maku  Mustikka 
muodostuu Slim
Nikotiini 25 mg
Palat purkissa 27
Vahvuus Vahva

Viileitä marjoja parhaimmillaan: Grant Ice Mustikka Extreme Vahvat nikotiinipussit

Sukella virkistävän suloiseen maailmaan Grant Ice Mustikka Extreme, nikotiinipussi, joka tarjoaa mustikoiden mehukkaan maun viileällä, virkistävällä vivahteella. Tämä sekoitus on räätälöity niille, jotka rakastavat voimakasta ja maukasta kokemusta, ja se tarjoaa kiinteät 25 mg nikotiinia pussia kohden, mikä varmistaa tehokkaan ja tyydyttävän tunteen. Jokainen ohut tölkki sisältää 27 pussia, jotka tarjoavat kätevän ja erittäin nautinnollisen tavan nauttia nikotiinistasi.

Koe mustikan syvä ja täyteläinen maku. Jokainen pussi tarjoaa tuoreiden mustikoiden aidon ja mehevän maun, jota on tehostettu raikkaalla, viilentävällä vaikutuksella, joka kohottaa kokemustasi. Mustikan makeat ja hieman hapokkaat tuoksut yhdistyvät virkistävään jäähdytykseen luoden makuprofiilin, joka on sekä lohdullinen että innostava, antaen vahvan potkun ja ihastuttavan marjanmaun.

Grant Ice Mustikka Extreme ei ole vain nikotiinipussi; se on yhdistelmä makua ja tuoreutta. Ohut pussit on suunniteltu harkitsemaan ja mukautumaan, joten voit nauttia mustikan viileyden hetkistä hienovaraisesti ja kätevästi. Etsitpä sitten maukasta pakopaikkaa tai vahvaa, maukasta herkkua, Grant Ice Mustikka Extreme on ihanteellinen kumppanisi, joka tarjoaa voimakkaan hitin virkistävän makealla mustikkamaulla.

Astu virkistävään maailmaan Grant Ice Mustikka Extreme Vahvat nikotiinipussit. Jokainen pussi on osoitus laadusta ja intensiivisyydestä, mikä takaa erittäin nautinnollisen kokemuksen, joka on yhtä tyydyttävä kuin viilentävä. Embrace makea, embrace chill, ja muuta jokainen hetki mustikka-vaikutteiseksi seikkailuksi Grant Ice Mustikka Extreme.