GRANT Mango Lime Extreme

GRANT Mango Lime Extreme


€5,90

Varastossa - tilaa ennen klo 14.00 saman päivän toimitukseen (ma-pe).
  • Visa
  • Mastercard


Maku  Mango & Lime
muodostuu Slim
Nikotiini 25 mg
Palat purkissa 27
Vahvuus Vahva

Trooppinen kuori kohtaa sitrushedelmän: Grant Mango Lime vahvat nikotiinipussit

Uppoudu trooppiseen sensaatioon Grant Mango Lime, nikotiinipussi, joka yhdistää mangon rehevän makeuden ja limen raikkaan maun. Tämä vahva sekoitus on suunniteltu niille, jotka haluavat voimakkaan ja eloisan makuelämyksen, ja se sisältää 25 mg nikotiinia pussia kohden, mikä varmistaa tehokkaan ja innostavan tunteen. Jokainen ohut tölkki sisältää 27 pussia, jotka tarjoavat kätevän ja maukkaan tavan nauttia nikotiinista.

Maista mangon ja limen eksoottista fuusiota. Jokaisessa pussissa yhdistyy kypsän mangon täyteläinen, trooppinen maku ja limen terävä, virkistävä kuori luoden makuprofiilin, joka on sekä monimutkainen että virkistävän ihastuttava. Makeat ja kirpeät nuotit tanssivat kitalaessasi tarjoten trooppista hyvyyttä, joka virkistää aistejasi ja antaa voimakkaan nikotiinipotkun.

Grant Mango Lime ei ole vain nikotiinipussi; se on matka aurinkoiseen paratiisiin. Ohut pussit on suunniteltu harkitsemaan ja mukautumaan, joten voit nauttia trooppisen autuuden hetkistä hienovaraisesti ja kätevästi. Etsitpä sitten noutoa keskipäivällä tai maukasta pakopaikkaa, Grant Mango Lime on ihanteellinen kumppanisi, joka tarjoaa vahvan hitin houkuttelevalla ja eloisalla maulla.

Sukella trooppisten makujen maailmaan Grant Mango Lime Vahvat nikotiinipussit. Jokainen pussi on sitoutunut laatuun ja nautintoon, mikä takaa erittäin miellyttävän kokemuksen, joka on yhtä tyydyttävä kuin virkistävä. Embrace trooppinen, embrace kirpeä, ja muuta jokainen hetki maukkaaksi seikkailuksi Grant Mango lime.