Iceberg Watermelon Mint Gum.

Iceberg Watermelon Mint Gum


€4,10

0 Varastossa - tilaa ennen klo 14.00 saman päivän toimitukseen (ma-pe).
  • Visa
  • Mastercard

Maku Vesimeloni minttu
muodostuu Hoikka
Nikotiini 130 mg.
Palat purkissa 20
Vahvuus Uskomattoman vahva / ei aloittelijoille

Koe makean ja minttun täydellinen yhdistelmä Iceberg Watermelon Mint Gum nuuskan

Etsitkö ainutlaatuista ja virkistävää nuuskan makua, joka sopii kaikkiin tilaisuuksiin? Älä katso pidemmälle Iceberg Watermelon Mint Gum. Tässä tupakattomassa nuuskassa on herkullinen yhdistelmä makeaa vesimelonia ja viileää minttua, joka varmasti tyydyttää himosi.

Ohut muotoinen nuuska on helppokäyttöinen ja huomaamaton, joten se sopii ihanteellisesti tien päällä käytettäväksi. 130 mg:n nikotiinipitoisuudellaan tämä nuuska on uskomattoman vahvaa eikä sitä suositella aloittelijoille.

Jokainen tölkki sisältää 20 kappaletta, joten sinulla on paljon nautittavaa. Ja herkullisen maun ja täydellisen makeuden ja mintun tasapainon ansiosta se on täydellinen choice niille, jotka etsivät jotain erilaista.

Joten miksi odottaa? Ostaa Iceberg Watermelon Mint Gum nuuskaa tänään ja koe täydellinen makean ja mintun yhdistelmä tupakattomassa nuuskassa, joka sopii kaikkiin tilaisuuksiin. Ainutlaatuisen maun, helppokäyttöisen muodon ja vahvan nikotiinipitoisuuden ansiosta siitä tulee varmasti uusi suosikkinuuskasi.