Kurwa Pina Colada Mango

Kurwa Pina Colada Mango


€3,95

Varastossa - tilaa ennen klo 14.00 saman päivän toimitukseen (ma-pe).
  • Visa
  • Mastercard

 

Maku Trooppinen maku
muodostuu Hoikka
Nikotiini 25 mg
Palat purkissa 17
Vahvuus Erittäin vahva

Koe kiehtova maku Kurwa Pina Colada Mango 

Esittelyssä Kurwa Pina Colada Mango - nuuska, joka sopii täydellisesti kaikille, jotka kaipaavat trooppista tunnetta suuhunsa. Kookos- ja mango-sekoituksellaan tämä erittäin vahva nuuska lupaa unohtumattoman kokemuksen, joka varmasti tyydyttää himosi.

Meidän Kurwa Pina Colada Mango on ohuessa muodossa, joten sitä on helppo käyttää ja mukava käyttää. Kun tölkkiä on 17 kappaletta, sinulla on riittävästi käyttöä useiksi päiviksi, ja 25 mg nikotiinia käytettäessä koet voimakasta surinaa, joka pitää sinut vireänä koko päivän.

Tämä tuote ei sisällä tupakkaa, joten voit nauttia siitä huolehtimatta tupakan terveydelle haitallisista vaikutuksista. Trooppinen maku kuljettaa sinut paratiisiin, ja erittäin vahva nikotiini antaa sinulle voimakkaan potkun, joten tämä nuuska on erinomainen choice niille, jotka etsivät ainutlaatuista ja jännittävää kokemusta.

Joten miksi odottaa? Tilaa omasi Kurwa Pina Colada Mango -nuuska tänään ja koe houkuttelevat trooppiset maut itse. Korkealaatuisten raaka-aineidemme ansiosta voit olla varma, että saat markkinoiden parhaan nuuskan. Älä missaa tätä poikkeuksellista sensaatiota!