Lyft Cool Air.

Lyft Cool Air

LYFT MUUTTAA NIMEN VELO

€5,60

9 Varastossa - tilaa ennen klo 14.00 saman päivän toimitukseen (ma-pe).
  • Visa
  • Mastercard

Lyft Cool Air koostuu 

Maku Minttu
muodostuu Slim
Nikotiini 11 mg
Palat purkissa 20
Vahvuus Keskikokoinen

Koe virkistävä tuulta: Lyft Cool Air

Esittelyssä Lyft Cool Air, porttisi virkistävään minttukokemukseen, joka on suunniteltu huolellisesti niille, jotka arvostavat virkistävää nikotiinikohtausta. Tämä ohut pussi tarjoaa raikkaan, puhtaan mintun maun yhdistettynä tasapainoiseen 10 mg:n nikotiinivoimakkuuteen tyydyttävän keskivoimakkuuden saavuttamiseksi. Jokainen tölkki sisältää 20 kappaletta, mikä varmistaa, että viileä minttuinen tuultasi on valmiina aina, kun tarvitset virkistävää nostoa.

Tuore minttunensaatio Lyft Cool Air vangitsee puhtauden ja virkistyksen olemuksen ja tarjoaa viileän mintun jokaiseen pussiin. Se on suunniteltu virkistämään aistejasi ja tarjoamaan puhtaan, raikkaan maun, joka sopii täydellisesti mintun ystäville. Ohut pussit eivät vain varmista hienovaraista ja mukavaa istuvuutta, vaan antavat myös kirkkaan mintun maun loistaa tarjoten rauhoittavan ja nautinnollisen kokemuksen alusta loppuun.

Täydellisesti tasapainotettu päivittäiseen nautintoon Keskimääräisen nikotiinipitoisuutensa ansiosta Lyft Cool Air saavuttaa ihanteellisen tasapainon maun voimakkuuden ja nikotiinityytyväisyyden välillä. Se on suunniteltu niille, jotka etsivät eiicekykenevä, mutta ei ylivoimainen nikotiiniisku, mikä tekee siitä täydellisen päivittäiseen nautintoon. Etsitpä sitten keskipäivän virkistystä tai aamuherätystä, Lyft Cool Air tarjoaa tasaisen ja virkistävän kokemuksen.

Tyylikäs, kätevä ja aina virkistävä Tyylikäs muotoilu ja kannettavuus Lyft Cool Air tee siitä kätevä valintaice tien päällä käytettäväksi. Olitpa töissä, ulkona ystävien kanssa tai vain rentoutumassa kotona, nämä ohuet pussit tarjoavat sotkuttoman, savuttoman tavan nauttia mintun viileästä, virkistävästä mausta milloin haluat.

Nosta virkistyspeliäsi Lyft Cool Air on enemmän kuin pelkkä nikotiinipussi; se on kutsu kohottaa virkistyspeliäsi. Tämä tuote yhdistää rakastetun mintun viileyden ja tyydyttävän nikotiinikokemuksen tarjoten virkistävän pakopaikan, joka on sekä virkistävää että tyydyttävää.

Sukella viileään, virkistävään maailmaan Lyft Cool Air ja anna sen raikkaan mintun maun muuttaa nikotiinikokemuksesi. Tasapainoisen vahvuutensa ja innostavan makunsa ansiosta siitä tulee suosittu choice niille, jotka etsivät virkistävää, tyydyttävää nikotiinipussia.