SALT SWITCH ZERO APPLE ICE.

SALT SWITCH ZERO APPLE ICE


€6,50

0 Varastossa - tilaa ennen klo 14.00 saman päivän toimitukseen (ma-pe).
  • Visa
  • Mastercard

 

Maku omena 
Suihkujen määrä 450
 Nikotiini 20 mg / ml

Rapeaa omenaa hienolla kierteellä: SALT SWITCH ZERO Apple Ice

Lähde virkistävälle höyrymatkalle kanssa SALT SWITCH ZERO Apple Ice, e-savuke, jossa yhdistyvät omenoiden raikas maku ja viilentävä jäinen tunne. Ihanteellinen höyryille, jotka nauttivat hedelmien ja pakkasen yhdistelmästäice tarjoaa 20 mg/ml nikotiinivahvuuden, mikä tarjoaa virkistävän ja nautinnollisen kokemuksen. Jokainen e-savuke on suunniteltu antamaan noin 450 hengitystä, mikä tarjoaa kätevän ja ilahduttavan tavan nauttia raikkaasta omenan mausta raikkaalla jäisellä viimeistelyllä.

Maista omenan tuoretta ja virkistävää makua Ice. SALT SWITCH ZERO Apple Ice vangitsee mehukkaiden, kypsien omenoiden olemuksen, jota seuraa raikas, viilentävä kosketus. Tämä harmoninen sekoitus luo makuelämyksen, joka on sekä virkistävä että tyydyttävä, täydellinen niille, jotka etsivät hedelmäistä virkistystä virkistävällä jäähdytyksellä, jota vahvistaa kiinteä nikotiinihitti.

SALT SWITCH ZERO Apple Ice ei ole vain e-savuke; se on raikas hedelmätarhatuuli. Jokainen kehittäjäice on suunniteltu helppokäyttöisiksi ja siirrettäviksi, joten voit nauttia höyrystyshetkistäsi yksinkertaisesti ja nautinnollisesti. Kaipaatpa sitten luonnon makua viileällä käänteellä tai virkistävää makutaukoa, Apple Ice on ihanteellinen höyrytyskumppanisi, joka tarjoaa tasaisen ja laadukkaan kokemuksen jokaisella hengityksellä.

Sukella raikkaiden omenamakujen maailmaan virkistävällä reunalla SALT SWITCH ZERO Apple Ice E-savuke. Tämä kehittäjäice on sitoutuminen laatuun ja nautintoon, mikä takaa erittäin miellyttävän kokemuksen, joka on yhtä tyydyttävä kuin virkistävä. Embrace hedelmäinen, embrace jäinen, ja muuta jokainen höyrystyskerta omenan täyteläiseksi, jäähdytetyksi seikkailuksi SALT SWITCH ZERO Apple Ice.

Varmistaaksesi, että vape toimii tarkoitetulla tavalla, muista irrottaa pieni muovikappale kehittimestäicepohjassa ennen käyttöä. Tämä yksinkertainen mutta tärkeä vaihe varmistaa optimaalisen ilmavirran, mikä on ratkaisevan tärkeää täyden maun aktivoimiseksi. Tämän pitäisi antaa sinulle optimaalinen höyrytyskokemus.