Puffi vesimeloni Ice

Puffi Watermelon Ice


€3,90

Varastossa - tilaa ennen klo 14.00 saman päivän toimitukseen (ma-pe).
  • Visa
  • Mastercard

Maku Vesimeloni
Suihkujen määrä 660
 Nikotiini 20 mg / ml

Sukella virkistykseen: Puffi Watermelon Vape Experience

Esittelyssä Puffi Watermelon Vape, virkistävä matka puhtaan vesimelonin maun olemukseen, jota parantaa uusin vesimelonichntieteen. Jokainen Puffi vape on varustettu huippumodernilla verkkokelalla, joka varmistaa, että jokainen 660 puhalluksesta tuottaa tasaisen, tasaisen ja maukkaan höyryn. Tasapainoisen 20 mg/ml nikotiinivahvuuden ansiosta tämä vape tarjoaa tyydyttävän kokemuksen sekä uusille että maustetuille vappereille, jotka arvostavat tuoreen, mehukkaan vesimelonin makua.

Vesimelonipurske jokaisessa tuulahduksessa Puffi's Watermelon vape vangitsee kesäisen ilon bitkypsäksi, meheväksi vesimeloniksi. Maku on raikas, puhdas ja täynnä makeutta, mikä tekee jokaisesta pullosta virkistävän pakopaikan. Se on täydellinen hetkiin, jolloin kaipaat kesän makua, tarjoten viileän ja tyydyttävän höyrytyskokemuksen, joka heijastaa lempihedelmäsi nauttimisen iloa.

Advanced Mesh Coil Techntieteen Puffi Watermelon Vapen ytimenä on sen edistynyt verkkokelasuunnittelu. Tämä innovatiivinen ominaisuus varmistaa, että vesimelonin maku jakautuu tasaisesti jokaisessa hengityksessä ja tarjoaa tasaisen maun ensimmäisestä hengityksestä viimeiseen. Mesh-kierukka tehostaa myös höyryntuotantoa, jolloin saat paksuja, aromaattisia pilviä, jotka ovat sileitä kurkussa ja maultaan täyteläisiä.

Täydellisesti tasapainotettu jokapäiväiseen nautintoon Puffi Watermelon Vape saavuttaa täydellisen tasapainon maun voimakkuuden ja nikotiinityytyväisyyden välillä 660 puhalluksella ja nikotiinipitoisuudella 20 mg/ml. Se on suunniteltu höyryille, jotka arvostavat keskivahvaa nikotiinihittiä vesimelonin elävän, luonnollisen maun ohella. Tämä vape on ihanteellinen kumppani päivittäiseen käyttöön, joka tarjoaa tasaisen ja nautinnollisen kokemuksen.

Tyylikäs, kätevä ja valmis päivitykseen Puffi vapeet tunnetaan tyylikkäästä muotoilustaan ​​ja mukavuudestaan, eikä vesimelonin maku ole poikkeus. Sen kompakti koko tekee siitä helppo kuljettaa mukana tarjoten virkistävää vesimeloniautuutta sormiesi ulottuvilla aina kun mieliala iskee. Olitpa kotona, töissä tai liikkeellä, tämä vape on valmis tarjoamaan makua ja nikotiinityytyväisyyttä.

Omaksuaace Puffi Watermelon Vape tarjoaa puhtaan, virkistävän höyrytyskokemuksen, jossa yhdistyvät vesimelonin rakastettu maku ja huippuluokan techntieteen. Jokainen pulla on osoitus Puffin sitoutumisesta laatuun, makuun ja innovaatioihin. Sukella vesimelonin virkistävään maailmaan ja löydä uusi suosikki höyrystysrepertuaaristasi.