Velo Groovy Grape Mini

Velo Groovy Grape Mini


€6,60

Varastossa - tilaa ennen klo 14.00 saman päivän toimitukseen (ma-pe).
  • Visa
  • Mastercard

Maku viinirypäle 
muodostuu Slim
Nikotiini 12 mg
Palat purkissa 20
Vahvuus Keskikokoinen

Velo Groovy Grape Mini: The Vibrant Evolution

Paljasta jännittävä siirtymä Velo Royal Purple Mini vilkkaaseen Velo Groovy Grape Mini, jossa rikkaiden rypäleiden olemus saa ihastuttavan uuden muodon. Tämä nimenmuutos merkitsee vaalitun rypälemaun identiteettiä, joka kutsuu käyttäjät uudistuneeseen kokemukseen sen kiehtovan uuden otsikon alla.

Omaksuaace Rich Grape Maku kanssa Velo Groovy Grape Mini

Velo Groovy Grape Mini tarjoaa syvän sukelluksen rypäleen makujen maukkaan maailmaan, nyt kapseloituna kompaktimpaan ja huomaamattomampaan minipussiin. Tämä tuote on räätälöity niille, jotka nauttivat rypäleiden vivahteikas makeudesta, ja tämä tuote yhdistää klassisen maun nykyaikaiseen vivahteeseen, mikä takaa ainutlaatuisen ja tyydyttävän nikotiinikokemuksen.

Kompakti muotoilu, täyteläinen kokemus

Pienet pussit Velo Groovy Grape Mini on suunniteltu optimaalista harkintaa ja mukavuutta varten, mikä tekee suosikkirypälemaustasi nauttimisesta helpompaa kuin koskaan. Pienemmästä koostaan ​​huolimatta ne sisältävät saman annoksen keskivahvaa nikotiinia, mikä tarjoaa tasapainoisen ja nautinnollisen kokemuksen, joka ei tingitä mausta.

Kätevä ja maukas Choice

Velo Groovy Grape Mini ei ole vain nikotiinipussi; se on kätevä ratkaisu niille, jotka etsivät maukasta nikotiinikokemusta hienovaraisemmassa muodossa. Olitpa töissä, kotona tai missä tahansa siltä väliltä, ​​nämä minipussit tarjoavat täydellisen tavan nauttia rypäleiden täyteläisestä mausta huomaamattomasti.

Astu makujen maailmaan kanssa Velo Groovy Grape Mini

Kanssa Velo Groovy Grape Mini, astu eloisaan makumaailmaan, jossa rakastettu viinirypäleesanssi yhdistyy minipussin mukavuuteen. Tämä tupakaton vaihtoehto tarjoaa modernin ja terveydellisen tavan nauttia nikotiinista, ja se vastaa laatua ja tyytyväisyyttä ilman tupakkaa etsivien käyttäjien mieltymyksiä.