Velo Ice Cool

Ansaitse 1 piste tästä ostoksesta. Lisätietoja
Vahvuus
Nikotiini
Toimitusaika 2-4 päivääNopea tuki+50.000 XNUMX asiakasta luottaa
€5,60 €6,10säästät 0,50 €
Varastossa. Tilaa ennen ____ ___ ___ ja lähetämme tilauksesi ______
loppunut varastosta.
Me hyväksymme
Mastercard Visa
Lisätietoja

Maku, minttu
Muoto, ohut
Nikotiini, 10 mg.
Palat tölkissä, 21
Vahvuus, keskitaso

 Meistä Velo Ice Cool

Siirtyminen uuteen nimeen: Velo Ice Cool Tulee Velo Crispy Peppermint

Valmistaudu virkistävään muutokseen as Velo Ice Cool siirtymät Velo Crispy Peppermint. Embrace sama viileä minttumainen sensaatio, jota rakastat, nyt terävän uuden identiteetin alla.

Velo Ice Cool: Virkistävän viileä nuuskakokemus

Velo Ice Cool on olennainen choice niille, jotka haluavat viileän ja virkistävän nuuskaelämyksen. Se tarjoaa harmonisen sekoituksen makua ja voimaa, ja se sopii täydellisesti sekä aloittelijoille että kokeneille nuuskan ystäville. Ohut pussimuoto varmistaa mukavuuden ja antaa viileän mintun maun nauttia vaivattomasti milloin tahansa.

Viileä mintun maku virkistäviä hetkiä varten

Huolellisesti valmistettu, mintun maku sisällä Velo Ice Cool tarjoaa viilentävän ja virkistävän maun, joka varmasti virkistää aistejasi. Ihanteellinen lämmittelemään kesäpäiviä tai virkistämään harjoittelun jälkeen, sen minttuinen essenssi on miellyttävän voimakas ilman ylivoimaista ja takaa nautinnon koko päivän.

Suunniteltu mukavuuteen ja mukavuuteen liikkeellä ollessa

Velo Ice Cool asettaa etusijalle käyttäjän mukavuuden ohuilla pusseillaan, jotka on suunniteltu ärsyttämättömään nautintoon pitkiä aikoja. 21 kappaletta per tölkki tarjoaa käytännöllisen ratkaisun niille, jotka tarvitsevat nopean ja kätevän nuuskan korjauksen.

Tasapainoinen nikotiinikokemus

Sisältää keskivahvuuden ja 10 mg nikotiinia pussissa, Velo Ice Cool saavuttaa täydellisen tasapainon tyydyttävän nikotiinin annostelun ja hallittavuuden välillä, joten se on suosittu valintaice koko käyttäjäspektrin.

Yhteenvetona, Velo Ice Cool, joka tunnetaan pian nimellä Velo Crispy Peppermint, on edelleen suosituin valinta kaikille, jotka etsivät viileää, mintunomaista ja nautinnollista nuuskaelämystä. Sen optimaalinen maku, nikotiinin vahvuus ja käyttäjäystävällinen muotoilu tekevät siitä parhaan vaihtoehdon virkistävän nuuskakokemuksen saamiseksi.

Velo Ice Cool
€5,60€6,10

Lunasta pisteitä ja turvallisia € tilauksessasi

Lunasta pisteitä seuraavan ostoksesi yhteydessä tai säästä niitä arvokkaampien palkintojen saamiseksi.

Kuinka se toimii

Liity

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään aloittaaksesi ansaitsemisen heti.

Ansaita

Kerää pisteitä automaattisesti jokaisesta ostoksestasi.

Lunastaa

Lunasta pisteesi alennuskoodeihin.