Velo Kierretty ananas

Velo Twisted Pineapple


€5,60

Varastossa - tilaa ennen klo 14.00 saman päivän toimitukseen (ma-pe).
  • Visa
  • Mastercard

Maku makea hedelmä
muodostuu Slim
Nikotiini 14 mg
Palat purkissa 24
Vahvuus Vahva


Velo Twisted Pineapple: Hengellinen uusi identiteetti

Koe evoluutio alkaen Velo Karibian henki eloisaan Velo Kierretty ananas. Tämä muodonmuutos tuo rakastettuun trooppiseen makuun elävän ananasvärin nuorennetulla ja dynaamisella nimellä.

Omaksuaace trooppinen olemus Velo Kierretty ananas

Velo Twisted Pineapple kutsuu sinut kiehtovalle matkalle trooppisille rannoille yhdistäen ananaksen raikkaan makeuden ripaus karibialaista tunnelmaa. Tämä nikotiinipussi on suunniteltu niille, jotka nauttivat eksoottisista, hedelmäisistä makuista, ja se tarjoaa virkistävän ananaskokemuksen, jota parantaa tyydyttävä nikotiinikuhina.

Optimoitu hienovaraiseen ja nautinnolliseen käyttöön

Suunniteltu käyttäjän mukavuutta ajatellen, jokainen ohut pussi Velo Twisted Pineapple on täydellinen hienovaraiseen käyttöön, jolloin voit nauttia ananaksen olemuksesta huomaamattomasti. Keskivahva nikotiini takaa tasapainoisen ja nautinnollisen kokemuksen, joka on ihanteellinen sekä uusille että kokeneille nikotiinin käyttäjille, jotka etsivät trooppista pakopaikkaa.

Porttisi trooppiseen ananasautuuteen

Velo Twisted Pineapple on enemmän kuin pelkkä nikotiinipussi; se on lippu aurinkoiseen, ananas-täytteiseen paratiisiin. Olitpa sitten kiireisen päivän keskellä tai vapaa-ajan hetkinä, nämä pussit tarjoavat kätevän ja ilahduttavan tavan tuoda päivääsi tropiikin makua.

Moderni lähestymistapa nikotiininautintoon

Kanssa Velo Twisted Pineapple, astu nykyaikaiseen nikotiinikokemukseen, jossa ananaksen eloisat maut yhdistyvät tupakkaattoman vaihtoehdon edut. Tämä tuote palvelee nykyaikaista käyttäjää tarjoten puhtaamman ja terveydellisemmän tavan nauttia nikotiinista tinkimättä mausta tai tyytyväisyydestä.