Velo Royal Tea

Velo Royal Tea


€5,60

0 Varastossa - tilaa ennen klo 14.00 saman päivän toimitukseen (ma-pe).
  • Visa
  • Mastercard


 Maku Tee 
muodostuu Slim
Nikotiini 8 mg
Palat purkissa 20
Vahvuus Vahva

   

Nauti hienostuneisuudesta: Velo Royal Tea vahvat nikotiinipussit

Uppoudu eleganttiin ja hienostuneeseen maailmaan Velo Royal Tea, nikotiinipussi, joka vangitsee klassisen ja lohdullisen teen olemuksen. Tämä voimakas sekoitus on suunniteltu niille, jotka arvostavat täyteläistä ja aromaattista makuelämystä, ja se sisältää 8 mg nikotiinia pussia kohden, mikä takaa tyydyttävän ja erottuvan tunteen. Jokainen ohut tölkki sisältää 20 pussia, jotka tarjoavat kätevän ja ylellisen tavan nauttia nikotiinistasi ajattoman teen maun kanssa.

Koe teen syvä ja rauhoittava maku. Jokainen pussi on täynnä hienojakoisen teen hienovaraisia ​​komplekseja ja lämpimiä, maanläheisiä vivahteita, jotka tarjoavat rauhallisen ja rentouttavan maun, joka on sekä tuttu että kutsuva. Teen vivahteikas maku luo hienostuneen ja nautinnollisen kokemuksen, jota täydentää täydellisesti vahva nikotiinipotku hienostuneen ja ilahduttavan herkkupalaksi.

Velo Royal Tea Strong ei ole vain nikotiinipussi; se on kupillinen rauhaa. Ohut pussit on suunniteltu harkitsemaan ja mukautumaan, joten voit nauttia teen nautinnon hetkistä hienovaraisesti ja kätevästi. Etsitpä sitten rauhallista hetkeä kiireisenä päivänä tai maukasta seuralaista, Velo Royal Tea on ihanteellinen valintasiice, antaa vahvan osuman teen herkällä ja täyteläisellä maulla.

Tutustu eleganttien makujen maailmaan Velo Royal Tea vahvat nikotiinipussit. Jokainen pussi on sitoutunut laatuun ja nautintoon, mikä takaa erittäin miellyttävän kokemuksen, joka on yhtä tyydyttävä kuin hienostunutkin. Embrace aromaattinen, embrace vahvoja, ja muuta jokainen hetki rauhalliseksi teen inspiroimaksi matkaksi Velo Kuninkaallinen tee.