Velo Pirteä Elderflower

Velo Zesty Elderflower


€5,60

Varastossa - tilaa ennen klo 14.00 saman päivän toimitukseen (ma-pe).
  • Visa
  • Mastercard

Maku
elderflower 
muodostuu Slim
Nikotiini 10 mg
Palat purkissa 21
Vahvuus Keskikokoinen

Velo Zesty Elderflower: Virkistävä uudestisyntyminen

Tervetuloa muutoksen Velo Elderflower Spritz virkistäväksi Velo Pirteä Elderflower. Tämä muutos aloittaa uuden aikakauden rakastetulle seljankukan maulle ja esittelee sen pirteällä käänteellä kiehtovalla uudella nimellä.

Löydä herkkä viehätys Velo Pirteä Elderflower

Velo Zesty Elderflower tarjoaa ihastuttavan matkan elderflower-esanssiin, jota on tehostettu eloisalla zesty-käänteellä. Tämä tuote on suunnattu niille, jotka arvostavat seljankukan hienovaraisia ​​kukkaisia ​​vivahteita, ja siinä yhdistyvät hellävarainen tuoksu sitrushedelmien vivahteeseen luoden ainutlaatuisen virkistävän nikotiinikokemuksen.

Suunniteltu hienovaraiseen ja hienostuneeseen nautintoon

Jokainen ohut pussi Velo Zesty Elderflower on huolellisesti suunniteltu hienovaraiseen käyttöön, mikä varmistaa, että voit nauttia hienostuneesta seljankukan mausta tinkimättä. Keskitasoinen nikotiinipitoisuus tarjoaa tyydyttävän kokemuksen, joka on täydellinen käyttäjille, jotka etsivät tasapainoa maun hienovaraisuuden ja nikotiinityytyväisyyden välillä.

Hienostunut kukkaelämys jokaisessa pussissa

Velo Zesty Elderflower ei ole vain nikotiinipussi; se on kutsu nauttia seljankukan hienostuneista makuista. Olitpa sitten kiireisen aikataulun keskellä tai rauhallisuuden hetkestä nauttimassa, nämä pussit tarjoavat tyylikkään ja kätevän tavan nauttia kukkien tuoreuden purskeesta.

Omaksuaace nykyaikainen kukkainen nikotiiniherkku

Astu sisään Velo Zesty Elderflower moderniin nikotiininautintoon. Tämä tupakaton vaihtoehto sopii terveystietoisten käyttäjien mieltymyksiin ja tarjoaa seljankukan upeat maut puhtaammassa ja nautittavammassa muodossa. Olitpa sitten tuttu seljankukka tai tutkit uusia makuhorisontteja, Velo Zesty Elderflower tarjoaa erottuvan ja miellyttävän vaihtoehdon.

Sukella sen eleganttiin ja virkistävään makuun Velo Zesty Elderflower ja anna tämän innovatiivisen tuotteen määritellä uudelleen nikotiinipussikokemuksesi. Herkän seljankukan maun ja raikkaan pohjasävyn ansiosta siitä tulee sinun suosikkisiice rikastuttavalle ja maukkaalle nikotiinimatkalle.