Velo Rapea Piparminttu Mini

Velo Crispy Peppermint Mini


€6,60

Varastossa - tilaa ennen klo 14.00 saman päivän toimitukseen (ma-pe).
  • Visa
  • Mastercard


Maku Minttu
muodostuu Mini Slim
Nikotiini 16 mg
Palat purkissa 20
Vahvuus Keskikokoinen

Päivitä aistisi: Velo Rapea Piparminttu Mini

Sukella raikkaan, virkistävään maailmaan Velo Rapea Peppermint Mini, jossa mintun klassinen raikkaus on kapseloitu kompaktiin, mini ohueseen pussiin, joka on suunniteltu hienovaraiseen nautintoon ja keskivahvaan tyytyväisyyteen. Jokainen tölkki, joka sisältää 20 pussia, tarjoaa tasapainoisen 16 mg nikotiinia, mikä tarjoaa täydellisen keskitien niille, jotka arvostavat virkistävää minttuista makua yhdistettynä tyydyttävään nikotiinikokemukseen.

Minttumainen tuore kokemus jokaisessa pussissa Velo Crispy Peppermint Mini tarjoaa raikkaan piparmintun maun ja vangitsee puhtauden ja virkistyksen olemuksen jokaiseen pussiin. Nämä pienet ohuet pussit on suunniteltu niitä hetkiä varten, kun tarvitset nopean noudon, ja ne sopivat saumattomasti elämäntyyliisi ja tarjoavat välittömän raikkauden aallon, olitpa töissä, kotona tai liikkeellä.

Suunniteltu huomaavaisuuteen ja mukavuuteen Mini slim -muoto Velo Crispy Peppermint Mini on täydellinen käyttäjille, jotka etsivät hienovaraista tapaa nauttia nikotiinista. Sen kompakti koko mahdollistaa helpon säilytyksen ja käytön, mikä varmistaa, että voit nauttia piparmintun viileästä, virkistävästä mausta kiinnittämättä huomiota. Olitpa kokouksessa tai illalla, nämä pussit tarjoavat hienovaraisen tavan tyydyttää nikotiininhimosi.

Keskivahvuus tasapainoiseen nautintoon Nikotiinipitoisuus 16 mg, Velo Crispy Peppermint Mini löytää täydellisen tasapainon maun ja tyytyväisyyden välillä. Se on suunniteltu niille, jotka haluavat keskivahvan nikotiinikokemuksen, joka ei ole liian voimakas, mutta silti eiiceosaava potku. Ihanteellinen sekä uusille että kokeneille käyttäjille, se tarjoaa sujuvan, nautinnollisen kokemuksen, jossa on runsaasti makua.

Paranna nikotiinikokemustasi Velo Crispy Peppermint Mini on enemmän kuin pelkkä nikotiinipussi; se on tapa parantaa päivittäistä nikotiinikokemustasi. Virkistävän mintun maun ja keskivahvan nikotiinin yhdistelmä tekee siitä monipuolisen cho-vaihtoehdonice mihin tahansa tilaisuuteen. Etsitpä sitten makuaistia tai tasaista nikotiinikokemusta, Velo Crispy Peppermint Mini on suunniteltu vastaamaan tarpeitasi.

Löydä virkistävä yksinkertaisuus Velo Rapea Peppermint Mini ja anna sen muuttaa lähestymistapaasi nikotiininautintoon. Sen raikkaalla mintun maulla ja tasapainoisella vahvuudellaan se on valmis olemaan suosikkisiice virkistävän, tyydyttävän nikotiinikokemuksen saamiseksi.