VOZOL BAR 600 banaania ICE

Ansaitse 1 piste tästä ostoksesta. Lisätietoja
Toimitusaika 2-4 päivääNopea tuki+50.000 XNUMX asiakasta luottaa
€6,50 €10,00säästät 3,50 €
Varastossa. Tilaa ennen ____ ___ ___ ja lähetämme tilauksesi ______
loppunut varastosta.
Me hyväksymme
Mastercard Visa
Lisätietoja

Maista, banaani
Muoto, 
Nikotiini, 20 mg/ml
Palat purkissa, 
Vahvuus, 

 

Maku Banaani
Suihkujen määrä 600
 Nikotiini 20 mg / ml

 

Trooppinen Chill Delight: VOZOL BAR 600 banaani Ice

Löydä täydellinen sekoitus trooppista makua ja viilentävää tunnetta VOZOL BAR 600 banaani Ice, e-savuke, joka tarjoaa banaanien kermaisen maun virkistävällä jäisellä kierteellä. Tämä kehittäjä on ihanteellinen höyryille, jotka etsivät ainutlaatuista ja nautinnollista höyrytyskokemustaice sen nikotiinivahvuus on 20 mg/ml, mikä tarjoaa tyydyttävän ja makurikkaan matkan. Jokainen e-savuke on suunniteltu antamaan noin 600 hengitystä, mikä tarjoaa pitkäkestoisen ja ilahduttavan tavan nauttia banaanin pehmeästä ja viileästä mausta. ice.

Koe banaanin kermainen ja virkistävä maku Ice. VOZOL BAR 600 Banana Ice vangitsee kypsän banaanin täyteläisen ja makean olemuksen, jota täydentää raikas, viilentävä lopputulos, joka korostaa trooppista makua. Tämä houkutteleva sekoitus on täydellinen niille, jotka rakastavat hedelmien ja mentolin yhdistelmää, tarjoten höyrytyskokemuksen, joka on sekä hemmotteleva että virkistävä tasapainoisella nikotiinihitillä.

VOZOL BAR 600 Banana Ice ei ole vain e-savuke; se on trooppinen pakopaikka. Jokainen kehittäjäice on suunniteltu mukavuutta ja helppokäyttöisyyttä silmällä pitäen, joten voit nauttia höyrystyshetkistäsi vaivattomasti. Etsitpä sitten hedelmäistä taukoa tai virkistävää makuelämystä, Banana Ice on ihanteellinen höyrytyskumppanisi, joka tarjoaa tasaisen ja laadukkaan kokemuksen jokaisella hengityksellä.

Sukella trooppisten makujen maailmaan viileällä kierteellä VOZOL BAR 600 Banana Ice E-savuke. Tämä kehittäjäice on sitoutuminen laatuun ja nautintoon, mikä takaa erittäin miellyttävän kokemuksen, joka on yhtä tyydyttävä kuin virkistävä. Embrace hedelmäinen, embrace viileä ja muuta jokainen höyrystysistunto banaanin täyttämäksi, jäiseksi seikkailuksi VOZOL Bananan kanssa Ice.

Varmistaaksesi, että vape toimii tarkoitetulla tavalla, muista irrottaa pieni muovikappale kehittimestäicepohjassa ennen käyttöä. Tämä yksinkertainen mutta tärkeä vaihe varmistaa optimaalisen ilmavirran, mikä on ratkaisevan tärkeää täyden maun aktivoimiseksi. Tämän pitäisi antaa sinulle optimaalinen höyrytyskokemus.

Lunasta pisteitä ja turvallisia € tilauksessasi

Lunasta pisteitä seuraavan ostoksesi yhteydessä tai säästä niitä arvokkaampien palkintojen saamiseksi.

Kuinka se toimii

Liity

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään aloittaaksesi ansaitsemisen heti.

Ansaita

Kerää pisteitä automaattisesti jokaisesta ostoksestasi.

Lunastaa

Lunasta pisteesi alennuskoodeihin.