VOZOL BAR 600 LEMON MOJITO

VOZOL BAR 600 LEMON MOJITO


€6,50

0 Varastossa - tilaa ennen klo 14.00 saman päivän toimitukseen (ma-pe).
  • Visa
  • Mastercard

Maku Sitruuna & Mojito
Suihkujen määrä 600
 Nikotiini 20 mg / ml

 

Raikas virkistys jokaisessa pullossa: VOZOL BAR 600 Lemon Mojito

Astu sitrushedelmien ja mintun maailmaan VOZOL BAR 600 Lemon Mojitolla, sähkösavukkeella, joka yhdistää asiantuntevasti sitruunan kirpeän kuoren ja mojiton virkistävän olemuksen. Tämä kehittäjä on täydellinen höyryäjille, jotka haluavat eloisan ja virkistävän höyrytyskokemuksenice sen nikotiinivahvuus on 20 mg/ml, mikä tarjoaa eloisan ja tyydyttävän matkan. Jokainen e-savuke on huolellisesti suunniteltu antamaan noin 600 hengitystä, mikä tarjoaa pitkäkestoisen ja nautinnollisen tavan nauttia sitruunan ja mojiton raikkaista ja virkistävästä mausta.

Koe sitruunan ja mojiton vilkas fuusio. VOZOL BAR 600 Lemon Mojito yhdistää sitruunan terävät, sitruunaiset nuotit ja klassisen mojiton viileän, mintun sävyn. Tämä harmoninen sekoitus luo houkuttelevan makuelämyksen, joka on sekä virkistävä että virkistävä, täydellinen niille, jotka etsivät kesän makua jokaisessa pullossa, ja sitä vahvistaa vankka nikotiinihitti, joka täydentää maukkaita ja minttuisia makuja.

VOZOL BAR 600 Lemon Mojito ei ole vain sähkötupakka; se on ripaus trooppista autuutta. Jokainen kehittäjäice on suunniteltu helppokäyttöisiksi ja siirrettäviksi, joten voit nauttia höyrystyshetkistäsi kätevästi ja tyylikkäästi. Kaipaatpa sitten tropiikin makua tai virkistävää makutaukoa, Lemon Mojito on ihanteellinen höyrytyskumppanisi, joka tarjoaa tasaisen ja laadukkaan kokemuksen jokaisella käyttökerralla.

Sukella mausteisten ja minttuisten makujen maailmaan VOZOL BAR 600 Lemon Mojito -sähkösavukkeella. Tämä kehittäjäice on osoitus laadusta ja nautinnosta, mikä takaa erittäin nautinnollisen kokemuksen, joka on yhtä raikas kuin tyydyttävä. Embrace kirpeä, embrace minttu ja muuta jokainen höyrystyskerta sitruunamojitosta inspiroituneeksi seikkailuksi VOZOL Lemon Mojitolla.

Varmistaaksesi, että vape toimii tarkoitetulla tavalla, muista irrottaa pieni muovikappale kehittimestäicepohjassa ennen käyttöä. Tämä yksinkertainen mutta tärkeä vaihe varmistaa optimaalisen ilmavirran, mikä on ratkaisevan tärkeää täyden maun aktivoimiseksi. Tämän pitäisi antaa sinulle optimaalinen höyrytyskokemus.