VOZOL BAR 500 SININEN RAZZ ICE.

VOZOL BAR 500 BLUE RAZZ ICE


€6,50

0 Varastossa - tilaa ennen klo 14.00 saman päivän toimitukseen (ma-pe).
  • Visa
  • Mastercard

 

Maku sekoitettuja marjoja
Suihkujen määrä 500
 Nikotiini 20 mg / ml

Villimarjojen jäähdytys: VOZOL BAR 500 Sininen razz Ice

Uppoudu viileään, eloisaan sekoitettujen marjojen makuun VOZOL BAR 500 Sininen razz Ice, e-savuke, joka tarjoaa huurteisen marjasekoituksen. Täydellinen höyryille, jotka arvostavat metsämarjojen täyteläisiä ja monipuolisia makuja raikkaalla jäisellä viimeistelyllä.ice sen nikotiinivahvuus on 20 mg/ml, mikä tarjoaa maukkaan ja innostavan höyrytyskokemuksen. Jokainen e-savuke on suunniteltu antamaan noin 500 hengitystä, mikä tarjoaa kätevän ja ilahduttavan tavan nauttia marjasekoitusten reippaista ja makeista makuista viileällä otteella.

Koe Blue Razzin eloisa ja viilentävä maku Ice. VOZOL BAR 500 Sininen razz Ice Vangitsee eri marjojen olemuksen tarjoten maun, joka on sekä kirpeä että makea, täydellisesti tasapainotettu raikkaalla mentolijäähdytyksellä. Tämä virkistävä yhdistelmä on ihanteellinen niille, jotka etsivät marjaisuuden fuusiota virkistävän pakkasen kanssa, jota vahvistaa kiinteä nikotiinihitti.

VOZOL BAR 500 Sininen razz Ice ei ole vain e-savuke; se on marjojen täyttämä talven ihmemaa. Jokainen kehittäjäice on suunniteltu mukavuutta ja helppokäyttöisyyttä silmällä pitäen, joten voit nauttia höyrystyshetkistäsi yksinkertaisesti ja nautinnollisesti. Kaipaatpa sitten marjan makuja tai viilentävää tunnetta, Blue Razz Ice on ihanteellinen höyrytyskumppanisi, joka tarjoaa tasaisen ja laadukkaan kokemuksen jokaisella hengityksellä.

Sukella sekoitettujen marjamakujen maailmaan virkistävän jäisen reunan kanssa VOZOL BAR 500 Sininen razz Ice E-savuke. Tämä kehittäjäice on sitoutuminen laatuun ja nautintoon, mikä takaa erittäin nautinnollisen kokemuksen, joka on yhtä tyydyttävä kuin virkistävä. Embrace kirpeä, embrace pakkanen, ja muuta jokainen höyrystysistunto siniseksi razziksi ice seikkailu VOZOL Blue Razzin kanssa Ice.

Varmistaaksesi, että vape toimii tarkoitetulla tavalla, muista irrottaa pieni muovikappale kehittimestäicepohjassa ennen käyttöä. Tämä yksinkertainen mutta tärkeä vaihe varmistaa optimaalisen ilmavirran, mikä on ratkaisevan tärkeää täyden maun aktivoimiseksi. Tämän pitäisi antaa sinulle optimaalinen höyrytyskokemus.