Mikä on LYFT? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää LYFT nikotiinipusseja

Marraskuu 14, 2021Casper Rehne

Mikä on Lyft?

LYFT on suosittu nikotiinibrändi, jonka omistaa British American Tobacco. BAT:ta pidetään maailman suurimpana tupakkayhtiönä, ja sen pääkonttori sijaitsee Lontoossa. Yritys on perustettu vuonna 1902 ja se myy kaikkea savukkeista nikotiinituotteisiin.  

LYFT muistuttaa nuuskaa, koska se löytyy pienestä pussista - jota kutsutaan myös nikotiinipussiksi. Tuotteen väri on valkoinen ja nautitaan samalla tavalla kuin nuuska.

Nuuskan myynti on laitonta Tanskassa, mutta se ei ole nikotiinipusseja, koska ne eivät sisällä tupakkaa. Kaikki yli 18-vuotiaat voivat siis ostaa LYFT ja muut nikotiinituotteet. 

LYFT voidaan nähdä vaihtoehtona sinulle, joka haluat savuttoman tavan nauttia nikotiinia. 

Löydät kaikki meidän LYFT variantit täältä!


Is LYFT nuuska?

On monia, jotka hämmentävät LyFT nuuskan kanssa, mutta se on itse asiassa nikotiinipusseja. Ero nuuskan ja nikotiinipussien välillä on se, että nikotiinipussit eivät sisällä tupakkaa. 

Siinä käytetty nikotiini LYFT uutetaan tupakanlehdistä ja sitten lisätään muita ainesosia. Ainesosat koostuvat kuidusta, suolasta, vedestä ja aromeista. Joten mitään ei käsitellä antamaan tuotteelle sen valkoinen väri - se on täysin luonnollista. 


Miten Mad-nuuskaa käytetään? LYFT käytetään?

LIFTiä käytetään kuten nuuskaa ja kaikkia muitakin nikotiinipusseja asettamalla pussi ylähuulen alle, minkä jälkeen nikotiini imeytyy ikenien läpi. Myöhemmin pussi vain syljetään ulos. 

Kuinka paljon nikotiini tekee LYFT sisältää?

Yleisin nikotiinipitoisuus on 16 mg, mutta se voi vaihdella tuotteista riippuen. 

Meillä on made yleiskatsaus eri tuotteiden nikotiinipitoisuuksiin:

Kuten yleiskatsauksesta näkyy, tuotteet sisältävät lähes saman määrän nikotiinia. 

Tölkit sisältävät joko 20, 21 tai 24 nikotiinipussia yksittäisestä tuotteesta riippuen. 

Mitä Mad nuuska maksaa? LYFT maksaa Tanskassa?

Tanskassa LYFT maksaa 4,70 euroa, - pr. ämpäri.

Is LYFT laillista Tanskassa?

Kyllä LYFT on laillista myydä ja ostaa Tanskassa. Ihmiset ihmettelevät, miksi nuuska on niin laitonta. Tämä johtuu siitä, että nuuska sisältää tupakkaa. LYFT on 100 % tupakaton ja siksi sen myynti on laillista, koska se ei kuulu nykyisen tupakointilain piiriin. 

Is LYFT vaarallista?

Se täytyy olla tietoinen LYFT voi olla vaarallista terveydelle. LYFT sisältää myös nikotiinia, joka aiheuttaa riippuvuutta. 

Dental Association väittää, että nuuska voi saada ikenet vetäytymään, jolloin hampaat näkyvät paremmin. Tämä purukumi ei palaa takaisin ja aiheuttaa siksi pysyviä vaurioita. Nikotiinipussit ärsyttävät suun limakalvoa, joka eräänlaisena suojana muodostaa kovan ihon valkoisten, ryppyjen tahrojen muodossa pussin paikoissa. Älä kuitenkaan pelkää, nämä limakalvomuutokset katoavat, kun lopetat nikotiinipussien käytön.

LYFT nikotiinipussit eivät sovellu käytettäväksi: Alle 18-vuotiaille; ihmiset, jotka ovat allergisia / herkkiä nikotiinille; raskaana olevat tai imettävät naiset; henkilöt, joiden pitäisi lääketieteellisistä syistä välttää tupakan tai nikotiinituotteiden käyttöä; tai ihmiset, joilla on epävakaa sydänsairaus, vaikea verenpainetauti tai diabetes. Pidä aina LYFT tuotteet poissa lasten ulottuvilta.


Tietolähteet:

https://www.sik.dk/privat/goer-det-sikkert/sundhed-og-sikkerhed/det-forbudt-saelge-snus-danmark

https://www.lyft.dk/

https://www.bat.com/

https://www.tandlaegeforeningen.dk/til-patienter/livsstil/rygning-tobak-og-snus/snus/snus-kan-give-skader-i-munden/

lisää artikkeleita