Sivu 1/1

SKRUF

Valitse suosikkisi ja nauti Skruf nuuskaa pitkäkestoisia ja ohuita annoksia missä ikinä oletkin ja mitä ikinä haluat tehdä!

Skruf on nikotiinipusseja, jotka ovat 100 % tupakkaattomia. Skruf nuuska on keskikokoisia nikotiinipusseja, jotka sisältävät 12 mg nikotiinia.

Mikä on Skruf nuuska?

Skruf nuuskan tarina alkaa vuodesta 2002, ja siitä lähtien he ovat olleet tunnettuja luovuudestaan ja moderneista mauistaan nikotiinimarkkinoilla.


Nykyään Skruf Super White on yksi valkoisten markkinoiden suosituimmista brändeistä. Heidän alkuperäinen tuotemerkkinsä tarjoaa erilaisia nikotiinipusseja, joista löydät kaikkea mustaherukan mausta innovatiiviseen ja jännittävään mintun makuun White Freshillä

Voit saada kaikki Skruf nuuskaversiot 5,70€ per tölkki.

Skruf nuuskaa käytetään samalla tavalla kuin kaikkia muitakin nikotiinipusseja. Aseta nikotiinipussi ylähuulen alle ja sylje se ulos 5-30 minuutin kuluttua.. Skruf on 100 % tupakaton.

Skruf nuuska sisältää 24 nikotiinipussia jokaisessa tölkissä.


Mikä Mad-nuuska on paras? Skruf nuuska on paras?


Tämä on makuasia ja riippuu siitä, kuka olet. Kaikki SkrufNikotiinipussit sisältävät 12 mg nikotiinia 1 grammassa, joten ne ovat kaikki keskivahvoja. Skruf Super White Fresh on suosituin kuluttajien keskuudessa. Skruf on tällä hetkellä paljon erilaisia ​​makuja, vaikka niitä on vain 2 kappaletta EuropeSnusissa, jos tuote menestyy, valikoimaa myös laajennetaan! Skruf on Norjan suurin merkki, jossa on joka toinen myyty tölkki Skruf, samalla tavalla he yrittävät nyt päästä Euroopan markkinoille.

Meillä on madLista eri tuotteista täältä:

Skruf Super White Fresh
Skruf Super valkoinen mustaherukka


Valkoinen on uusi musta


Tyylikkäät, täysin valkoiset nikotiinipussit madKasvikuidut ovat muotia vuonna 2018. Menestys Skruf Nuuskapurkkeja ja nyt supervalkoista perhettä on saatavilla useissa eri malleissa ja makuissa. EuropeSnusista saat Skruf jollain hienolla prices 5,70€ per tölkki ja halvempi jos ostat enemmän. Pyrimme jatkuvasti parantamaan asiakkaidemme toimitusvaihtoehtoja, minkä vuoksi olemme tarjonneet asiakkaillemme 3 eri pakettiyritystä, joista valita.