White Fox

Tutustu Ultimate Nicotine Experience kanssa White Fox Nuuska. Etsitkö laadukasta, tyydyttävää nuuskaelämystä? Älä katso pidemmälle White Fox. Nuuskamme on made käyttämällä vain hienoimpia ainesosia, mikä varmistaa ensiluokkaisen tuotteen joka kerta. Saatavana laajalla valikoimalla makuja jokaiseen makuun, White Fox Nuuska tarjoaa jokaiselle jotakin.

Haluatpa sitten klassisia makuja tai jotain seikkailunhaluisempaa, meiltä löydät sinut. Jokainen pussi tuottaa johdonmukaisen, tyydyttävän kokemuksen White Fox Nuuska täydellinen choice vaativille käyttäjille. Yrittää White Fox Nuuskaa tänään ja kohota nikotiinikokemustasi.

Suodattaa:

Price
Korkein price on 5,60 € asettaa uudelleen
Nikotiini
0 valittu asettaa uudelleen
Vahvuus
0 valittu asettaa uudelleen

5 tuotteet

White Fox All White.
€5,60
10 tölkkiä 50 €
White Fox All White
Vahvuus
Nikotiini
White Fox Double Mint.
€5,60
10 tölkkiä 50 €
White Fox Double Mint
Vahvuus
Nikotiini
White Fox Full Charge.
€5,60
10 tölkkiä 50 €
White Fox Full Charge
Vahvuus
Nikotiini
White Fox Black.
€5,60
10 tölkkiä 50 €
White Fox Black
Vahvuus
Nikotiini
White Fox Peppered Mint.
€5,60
10 tölkkiä 50 €
White Fox Peppered Mint
Vahvuus
Nikotiini

 

Mikä on White Fox Nuuska?

White Fox nuuska on eräänlainen savuton tupakka, joka on placed ylähuulen alle pitkiä aikoja. se on made kasvikuiduista, suolasta, vedestä ja aromeista, ja se on suosittu vaihtoehto perinteiselle tupakoinnille.

Miksi valita White Fox Nuuska?

Yksi suurimmista eduista White Fox nuuska on, että se sisältää vain "valkoista nuuskaa". Tämä tyyppi antaa sinulle saman määrän nikotiinia kuin muut merkit, mutta ei sisällä tupakkaa. Tämä auttaa White Fox Älä tahraa hampaitasi kuten muut merkit voivat, mikä helpottaa piiloutumista sosiaalisissa ympäristöissä.

Lisäksi, White Fox nuuskalla on laaja valikoima tuotteita, joissa on erilaisia ​​makuja, kuten Peppered Mint ja Double Mint. Monien eri makujen ansiosta löydät varmasti sellaisen, josta pidät, mutta silti nikotiinitarpeesi tyydyttää. White Fox Nuuska on vahvuuden suhteen puhtaasti lievää, mutta sitä on saatavana myös hieman erilaisilla nikotiinitasoilla kuluttajan tyydyttämiseksi, vaikka kuinka paljon se osuu, vaihtelee henkilökohtaisesti riippuen siitä, kuinka kovettunut olet.

Ostaa White Fox Nuuska verkossa osoitteessa EuropeSnus.com.