Sivu 1/1

ZONEX

Zonex nuuska on suhteellisen uusi merkki, jonka on valmistanut sama taho, joka on myös tuottanut suositun Skruf Nuuskan.

ZoneX nuuska koostuu nikotiinipusseista, jotka ovat 100 % tupakkaattomia. ZoneX nuuska on keskikokoisia nikotiinipusseja, jotka sisältävät 7-16 mg nikotiinia.

Mikä on ZoneX nuuska?

Voit saada kaikki ZoneX nuuskaversiot 5,70€ per tölkki.

Jokainen ZoneX nuuska -tölkki sisältää 24 nikotiinipussia.

ZoneX Cold Blast on suosituin kuluttajien keskuudessa. Meillä on madLista eri tuotteista täältä:

ZoneX Cold Blast
ZoneX Berry Fresh
ZoneX Mint Breeze


Zone X Cold Blast antaa sinulle perinteisen mintun ja piparmintun maun. Sivustollemme löytyi Cold Blast Extra Strong, jonka nikotiinivahvuus on 16 mg/g.

ZoneX Berry Fresh siinä on mustaherukan ja mintun makuja ja se sopii täydellisesti niille, jotka etsivät kevyempää makua, jossa on pehmeämpi nikotiinivahvuus. Sivustollamme olevan tuotteen nikotiinivahvuus on 7 mg/g.

Käytön tapahtuma ZoneX Mint Breeze voit kohdata makeamman mintun a jatkuvaa maku ja kevyempi nikotiinivahvuus 7mg/g.


Kuinka käyttää ZoneX nuuska?

Asettamalla nikotiinipussin ylähuulen alle annat nikotiinin imeytyä ikenien läpi ja verenkiertoon. Tunnet nikotiinipotkun välittömästi. Normaaliolosuhteissa pidät jokaista pussia huulesi alla noin 20 minuuttia. Kun nämä 20 minuuttia on kulunut, pussin maku ja vahvuus alkaa hiipua hitaasti.

Vaikka 20 minuuttia on suositeltu aika parhaaseen nautintoon, voit tietysti pitää pussit huulesi alla jopa tunnin ajan - kyse on siitä, mitä haluat.

As ZoneX Nuuskan nikotiinipussit ovat täysin valkoinen tuote, ne eivät jätä tahroja hampaillesi kuten jotkut tavalliset nuuskat tekevät. Täysin valkoiset ominaisuudet tarkoittavat myös sitä, että pusseista tuleva neste on minimoitu, joten voit nauttia pussisi mausta ja nikotiinitasosta pidempään.

ZoneX nuuska on 100 % tupakaton.

Mikä on ZoneX nuuskapussit?

Koska ne ovat täysin tupakkaattomia, ZoneX pussit käyttävät kasvikuituja yhdessä nikotiinin kanssa täyteaineena. Pussi sisältää myös aromiaineita, kosteuttavia aineita pussien kosteuden pitämiseksi sekä natriumkloridia ja natriumkarbonaattia stabiilisuuden varmistamiseksi. Joten laukussasi ei ole mitään, mitä et odottaisi löytäväsi tavallisesta supermarket-ruoasta.

Hyvä uutinen on, että ZoneX nikotiinipussit ovat 100% gluteenittomia!