Lyft

Lyft nuuskaa kutsutaan nyt nimellä VELO, vaikka se silti sisältää 100% sama sisältö, vahvuus ja maku kuin ennen. Jos haluat ostaa suurempia määriä yrityskäyttöön osoitteessa eri prices, ota yhteyttä myynti@europesnus.com. Nimenmuutos Lyft tapahtuu maailmanlaajuisesti, sillä BAT:lla on nyt koko valikoimansa yhdellä nimellä.

Lyft nuuska on Euroopan suosituin ja vanhin merkki. LYFT ovat maailman toiseksi suurimman tupakkayhtiön BAT:n valmistamia nikotiinipusseja. Tämä varmistaa, että laatu on aina huippuluokkaa. LYFT on luonnollisen valkoinen väri ja on made kasvikuiduista, suolasta, vedestä ja aromeista.

Suodattaa:

Price
Korkein price on 5,60 € asettaa uudelleen
Nikotiini
0 valittu asettaa uudelleen
Vahvuus
0 valittu asettaa uudelleen

4 tuotteet

Lyft Barista Twist
€5,60 €6,10
10 tölkkiä 50 €
Lyft Barista Twist
Loppuunmyyty -8%
Lyft Just Bloom
€5,60 €6,10
10 tölkkiä 50 €
Lyft Just Bloom
Loppuunmyyty -8%
Lyft Cool Air
€5,60 €6,10
10 tölkkiä 50 €
Lyft Cool Air
Vahvuus
Nikotiini
-8%
Lyft Cool Air Ultra Vahva
€5,60 €6,10
10 tölkkiä 50 €
Lyft Cool Air Ultra Vahva
Vahvuus
Nikotiini
-8%

Mikä on LYFT?


LYFT on kiistatta Euroopan suosituin nuuskamerkki. LYFT on tullut extremesuosittu hyvin lyhyessä ajassa. LYFT tulee Ruotsista ja sitä kutsutaan myös "valkoiseksi nuuskaksi", koska se on täysin valkoinen.
Miksi on LYFT tullut niin suosituksi?
Yksi syy on varmasti se LYFT sisältää vain "valkonuuskaa". Tämä tyyppi antaa sinulle saman määrän nikotiinia kuin muut nuuskamerkit, mutta ei sisällä tupakkaa. Tämä johtaa siihen LYFT ei värjää hampaitasi, kun se on suussasi. Tämä on valtava etu, jos käytät sitä julkisesti esimerkiksi kun olet kaupungissa.
Tavallisessa nuuskassa ruskea neste nuuskapussista valuu usein hampaiden päälle, mikä voi värjätä hampaat pitkäaikaisessa käytössä. Tämä voidaan välttää ottamalla LYFT nuuska.
Näiden etujen lisäksi LYFT on saatavilla useissa eri makuissa. Saat mandariinia, passionhedelmää, mangoa, piparminttua, mentolia (meillä on madalempana oleva luettelo tietyistä tuotteista). Eri maut tekevät LYFT maistuu hyvältä ja auttaa samalla tyydyttämään nikotiinitarpeesi.
Vahvuusasteikolla, LYFT nuuska on miedompaa, mutta samalla saatavilla hieman erilaisella nikotiinipitoisuudella kuluttajien tarpeisiin. Kuitenkin, kuinka kovaa se iskee, voi vaihdella suuresti henkilöstä toiseen - kaikki riippuu siitä, kuinka paljon nikotiinia kukin henkilö on tottunut kuluttamaan.


Lyft nuuska price:

LYFT nuuskaa voi ostaa eri hinnoilla riippuen vaihtoehdosta ja kuinka monta ostat. Sinkku LYFT Freeze maksaa 5,6 €, mutta jos tilaat yli 10 tölkkiä price on 5,00 € per tölkki. Voit nähdä prices täällä. 


Kuinka monta mg nikotiinia on LYFT?

- LYFT Freeze sisältää 16 mg nikotiiniaLYFT Ice Cool sisältää 14 mg nikotiiniaLYFT Tropic Breeze sisältää 15.5 mg nikotiini-LYFT Winter Chill sisältää 16 mg nikotiinia

Miten Mad-nuuskaa käytetään? LYFT käytetään?

Aseta valkoinen nikotiinipussi huulten alla ja nikotiini imeytyy sitten ikenien läpi. Lisää, LYFT nuuska on tupakkaton.
Kuinka monta nuuskanpalaa pakkauksessa on LYFT?
Valitsemastasi vaihtoehdosta riippuen pakkaus sisältää joko 20 tai 24 nikotiinipussia. LYFT Freeze, Ice Cool ja Winter chill -versiot sisältävät 24 pussia, kun taas LYFT Tropic Breeze sisältää 20 pussia.

LYFT muunnelmia:

LYFT on saatavilla useissa mauissa. Olemme listanneet erilaisia LYFT makuja täällä:- LYFT Freeze on piparmintun ja mentolin makuja ja se on yksi vahvimmista nikotiinipusseistamme.

- LYFT Ice Cool Vahva on piparmintun ja mentolin maku.
- LYFT Winter Chill maistuu talvenvihreistä marjoista ja mentolista. Winter Chill on yksi vahvimmista nikotiinipusseistamme.
- LYFT Tropic Breeze maistuu mandariinista, passionhedelmästä ja mangosta.

Mikä Mad-nuuska on paras? LYFT on vahvin?

LYFT Freeze ja LYFT Winter Chill ovat vahvimmat kaikista omistamistamme kokoelmista, sillä molemmat sisältävät 16 mg nikotiinia.
Mikä on Lyft ?
Lyft on yksi johtavista niin sanotun valkoisen nuuskan valmistajista, joka tulee Ruotsista. Nämä ovat valkoisia nikotiinipusseja, mistä johtuu nimi, jotka vapauttavat nikotiinia, kun placed ylähuulen alle, aivan kuten perinteisessä nuuskassa, joka sisältää tupakkaa. Valkoinen nuuska on tulossa yhä suositummaksi, koska se tarjoaa saman määrän nikotiinia kuin tupakkapohjaiset lajikkeet. Tupakka-nuuskaa käyttäessään ihmiset kokevat usein suun ja hampaiden värimuutoksia, koska käytön aikana muodostuu ruskeaa nestettä. Tätä ongelmaa ei esiinny nuuskan kanssa, minkä vuoksi monet ihmiset pitävät tästä tyypistä.

Ostaa Lyft verkossa


Olemme suomi-nikotiinipussit.fi erikoistuneet savuttomiin, mutta nikotiinipitoisiin tuotteisiin, joista löydät loistavan valikoiman. Valikoima vaihtelee suuresti sekä makujen että nikotiinipitoisuuden suhteen, joten suosittelemme tutustumaan eri makuihin ennen valintaa. Ammeiden koko vaihtelee, mutta vakiopussit alkaen lyft sisältää 20 pussia, mikä on tyypillistä valkoisen nuuskan tynnyreille. Jos haluat enemmän laukkuja, voit valita Lyft xl, joka sisältää 24 pussia.

Täältä löydät halvalla Lyft


EMME tarjoa volyymialennuksia, mutta koska meillä on pienempi hinta per tina suurempia tilauksia käsiteltäessä, on mielestämme reilua, että tämä säästö kokee myös asiakkaidemme. Siksi price jokaisesta ammeesta tulee myös vähemmän, kun ostat useita kerralla.


Ostaa Lyft verkossa ja saat toimituksen kotiovellesi


Suomi-nikotiinipussit.fi olemme ylpeitä asiakaspalvelustaice ja nopea toimitus, ja annamme suuren valinnanvapaudenice asiakkaillemme. Takaamme, että tilauksesi on käsissäsi huomenna, kunhan tilaat arkisin ennen klo 4 ja valitset PostNordin toimituksen. Jos price on sinulle tärkeintä, voit myös saada tilauksesi toimitettuna läheiseen pakettikauppaan, mikä on halvempi vaihtoehto. Asiakaspalvelummeice on käytettävissä viikon jokaisena päivänä, jossa voit keskustella pätevän ja ystävällisen henkilökuntamme kanssa, joka on valmis vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi.

Vieraile meillä tänään ja tutustu valikoimaan Lyft verkossa

Katso lisää verkkosivuiltamme, josta löydät yksityiskohtaista tietoa eri tuotteista. Täältä näet eri makuja ja voit lukea eri pussien nikotiinipitoisuudesta. Nikotiinipitoisuus vaihtelee paljon ja tämä on tärkeää huomioida, sillä voimakkaimmat maut eivät todellakaan sovi aloittelijoille.